Skip to main content

Qafqaz City Hotel, Baku

Modernt och stort hotell med imponerande glasfasad och hög komfort som får mycket goda gästrecensioner. Hotellet är med sina 19 våningar Bakus största fyrstjärniga hotell och öppnade 2009. Vid ankomst möts du av en tjusig lobby med marmorgolv och kristallkronor. Hotellet har en trevlig restaurang, bar och en trendig takterrass som bjuder på en fantastisk utsikt över staden och Kaspiska havet vid horisonten. Slappna av i hotellets wellnessavdelning på 16:e våningen och beundra utsikten medan du njuter av ett bad i jacuzzin. Beläget strax utanför stadskärnan. Komfortabla och elegant inredda medelstora till stora rum med matchande nougatnyanser i flera olika kategorier med varierande storlek, standard och stil.

Hotellet: Två restauranger varav en på 2:a våningen och en på 18:e våningen med takterrass (öppen sommartid), lobbybar, eventbar på översta våningen, lounge, takterrass samt wellnessavdelning (mot avgift) med minigym, bastu, ångbastu, heta stenar, vitaminbar och möjlighet till spabehandlingar samt två jacuzzis med utsikt över staden.
Våningar: 19
Hiss: Ja
Läge: Beläget i utkanten av stadskärnan ca 4 km till centrum. Ca 15 minuters promenad (upp för backen) till närmaste tunnelbanestation. Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Antal rum: 317
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, hårfön, Wi-Fi, värdebox, minibar och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Tbilisi Avenue 34, AZ-1122 BAKU
Telefon: +994-50-290 04 89

Sista minuten
26/9St Petersburgfrån 6 995:-
26/9Baltikum Runtfrån 7 295:-
26/9Paris, Hotel Victoriafrån 7 295:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö