Protea Hotel Breakwater Lodge, Kapstaden

Modernt och bekvämt hotell utspritt mellan olika byggnader belägna på universitetsområdets campus. En del av hotellet är det kastelliknande och historiska gamla fängelset byggt 1859 som blev ombyggt till hotell 1991. På hotellet finns en fräscht inredd frukostmatsal och en trevlig takterrass med utsikt över staden. Utmärkt läge alldeles i närheten av de trendiga och populära gamla hamnkvarteren kring Victoria & Albert Waterfront. Modernt och funktionellt inredda små rum i en minimalistisk stil och beige färgskala.

Hotellet: Frukostmatsal, lounge och liten fitnessavdelning med minigym och möjlighet till skönhetsbehandlingar (mot avgift).
Våningar: 3
Hiss: Ja
Läge: Beläget mitt emot akvariet och hamnen med bekvämt promenadavstånd till Waterfrontkvarteren. Ca 10 minuters promenad till Victoria wharf shopping center.
Antal rum: 191
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, kylskåp, värdebox och luftkonditionering. Grand-lit bäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Vissa rum har pentry. I många rum är badrummet och sovdelen endast avgränsade med en glasvägg.
Övrigt: Då det råder vattenbrist i Kapstaden ombeds besökare att hushålla med vattnet.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Portswood Road, V & A Waterfront, ZA-8001 KAPSTADEN
Tel: +27-21-4406 19 11