Skip to main content

Aller Media - Premium Club

 

 

Välkommen till Premium Club
Aller Medias Läsarresor

Scandorama arrangerar unika resor för Aller Media Premium Club kunder. För att få resa med på våra resor måste minst en i sällskapet vara Aller Media Premiumkund och ha tillgång till Premium Club. Resorna är speciellt framtagna med ett unikt pris för Aller Medias Premiumkunder och medger inte några ytterligare rabatter.

Du som är Aller Medias Premiumkund får du alltid 5% rabatt, upp till 700 kr rabatt, när du bokar resor ur Scandoramas katalog och ordinarie utbud. Rabatten kan ej kombineras med andra eventuella rabatter. Vidare ska resan bokas senast 40 dagar innan avresa.

Resorna som presenteras nedan är unikt utvalda resor, rabatterade med speciella Premiumpriser för Aller Medias Premiumkunder. Den 5%-iga rabattkoden gäller inte på nedanstående specialresor.

Kryssning på Rhen över julhelgen med Premium Club

6 dagar från 9 995:-

Avresa: 22 - 27/12 med buss från Malmö - Julkryssning på Rhen med Premium Club - avkopplande & stämningsfullt - Varmt välkommen att tillbringa julhelgen på en härlig flodkryssning längs mäktiga Rhen! I Köln njuter vi av julmarknaden med den imponerande Kölnerdomen som kuliss och på julafton når vi Koblenz. Därefter lockar Rhendalens pärla Rüdesheim med trevliga viner innan vi avslutar med Düsseldorf i julskrud. Ombord på vårt uppskattade kryssningsfartyg blir vi bort...Läs mer

Sista minuten
26/10Budapest, Marmara Hotelfrån 3 495:-
26/10Paris, Hotel Victoriafrån 3 995:-
31/10Berlin Weekend, Mark Hotelfrån 1 995:-
31/10Stettinfrån 1 795:-
6/11Algarve med Hemmets Journal från Arlandafrån 11 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö