Polsk sparesa

BUSSRESA - Polen - 4 dagar

Polsk Sparesa - En avkopplande vilopaus i vardagen

Lämna det grå och tråkiga vardagslivet för en avkopplande upplevelse! Enskilt beläget på den polska nordkusten åker vi till hotell Havet, ett spahotell som välkomnar oss med god mat och lugn och ro för den ultimata avslappningen!
 

Snabba fakta!
  • Tillgång till hotellets spa under två hela dagar
  • Alla måltider på hotellet inkluderade
  • Ett perfekt tillfälle att lämna klockan på hotellrummet

Dagsprogram

Dag 1, tisdag: Genom Danmark och Tyskland till vårt Spahotell

Malmö - Dzwirzyno: Vi kör över Öresundsbron och genom Danmark till färjeläget i Gedser. Ombord på båten, som tar cirka två timmar, får vi möjlighet till lunch och kanske lite shopping. Vår färd fortsätter i gamla svenskområden, förbi bland annat Greifswald, innan vi kommer till den polska gränsen. Cirka två timmar senare har vi avverkat dagens 63 mil och kommer fram till vår destination, charmiga hotell Havet, lugnt beläget vid Östersjöns sydkust.

Dag 2-3, onsdag- torsdag: Avkopplande dagar på spa

Dzwirzyno: Två avkopplande dagar väntar oss! Under dessa dagar har vi inga tider att passa, utan kan lämna klockan på rummet! Inträde till spaavdelningen ingår och vi kan dess utom passa på att boka en behandling till ytterst rimliga priser! Om vi vill få avbrott från spavistelsen kanske en promenad på den breda sandstranden lockar, eller en promenad till den intilliggande byn? I övrigt finns det inte så mycket att göra runt hotellet och det är precis det som är meningen för denna resa – avkoppling!

Full lista över behandlingar går att se här:

https://www.havethotel.pl/en/natura-wellness-spa/treatments

För att boka, vänligen kontakta spat direkt på spa@havethotel.pl. Det går även att boka på hotellet förutsatt att det finns lediga tider.

Dag 4, söndag: En avkopplande hemresa

Utvilade vaknar vi upp på resans sista morgon och njuter av hotellets frukost en sista gång innan det har blivit dags att sätta sig i bussen. Under eftermiddagen åker vi färja från Rostock till Gedser och har möjlighet att i lugn och ro njuta av en god buffé. Framåt kvällen återser vi Sverige igen. Tack för en trevlig resa!

Information

Allt detta ingår

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar (dag 2 - 4)
  • 2 luncher (dag 2 - 3)
  • 3 middagar (dag 1 - 3)
  • Tillgång till hotellets spaavdelning

Bra att veta

Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. 

Enkelrumstillägg 795:-

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Polska Zloty (PLN)