Skip to main content

Point A Hotel Haymarket, Edinburgh

Nytt, modernt och fräscht designerhotell med en hipp och ungdomlig stil som får mycket goda gästrecensioner. Hotellet har en integrerad frukosthörna och lobbylounge med barcafé där du kan slå dig ner i de bekväma fåtöljerna och vila fötterna efter en upplevelserik dag i den historiska staden. Beläget i stadsdelen Haymarket strax väster om stadskärnan med promenadavstånd till kända Edinburgh Castle i Old Town och shoppinggatorna i New Town. Moderna och spartanskt inredda, små, kompakta rum i en trendigt grå färgskala med gula färgaccenter som är utrustade med så kallade mood lights för en avkopplande upplevelse.

Hotellet: Frukostmatsal och lobbylounge med bar.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget i den hotelltäta stadsdelen Haymarket, ca 500 meter från järnvägsstationen med samma namn. Ca 15-20 minuters promenad till Edinburgh Castle och The Royal Mile samt ca 1,5 km till shoppinggatorna Princes Street och George Street. Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Antal rum: 103
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, värdebox och luftkonditionering. Så kallade grand-lit bäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Alla rum har inte fönster.
Övrigt: Alternativa hotell i Edinburgh kan förekomma.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSSS
Adress: EH3 8EB EDINBURGH
Telefon: +44-131-526 45 00

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö