Skip to main content

Mercure Hotel, Kamen/Unna

Uppskattat och komfortabelt, fyrstjärnigt hotell med moderna faciliteter. Detta välfungerande övernattningshotell har en genomgående ändamålsenlig och tilltalande stil som ger ett ljust och rymligt intryck. När du stigit in genom den glastaksförsedda hotellentrén möts du av receptionen med lobbybar och bekväma sittmöbler. Hotellet har även den stiligt inredda restaurangen Miro med frukosthörna. Sommartid kan man också sitta ute på terrassen och låta kvällen klinga ut över en god tysk öl. Bekväma, medelstora till rymliga rum i en modern stil med neutral färgskala som finns i flera olika kategorier med varierande stil, standard och faciliteter. Lättillgängligt beläget längs med motorvägen A1 mitt emellan orterna Kamen och Unna i närheten av Dortmund.

Hotellet: Restaurang, loungebar, sommarterrass och varuautomat i lobbyn samt liten wellnessavdelning med minigym och bastu (mot avgift).
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Beläget vid en trafikplats längs Autobahn A1, nära ett Ikea-varuhus och flera snabbmatsrestauranger, ca 3 km söder om Kamen och ca 4 km norr om Unna. Ca 15 minuters färdväg från Dortmunds flygplats och ca 30 minuters färväg öster om Dortmund i nordöstra Ruhrområdet.
Antal rum: 104
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, kaffe-/tebricka, ljudisolerade fönster och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Kamen Karree 2, DE-59174 KAMEN
Telefon: +49-2307-96 90

 

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö