Skip to main content

Park Inn Hotel, Bukarest

Modernt och fräscht hotell med god komfort som tillhör den välrenommerade hotellkedjan Radisson Hotels. Här finns den trendigt inredda restaurangen Shakira som friskt vågar blanda mattsvart med ljusa träslag och detaljer i koppar. Hotellet har även en inbjudande lobbylounge där du kan sjunka ner i någon av de sköna fåtöljerna med en bok från biblioteket eller en kopp kaffe från baren. För den aktive erbjuder hotellet ett stor fitnessavdelning med fullutrustat gym och inomhuspool. Centralt beläget med goda kommunikationer. Komfortabla, välutrustade och rymliga rum med modern inredning i en grå, vit och röd färgskala.

Hotellet: Restaurang med vinterträdgård som vetter ut mot trädgården, lobbylounge med bar. I anslutning till hotellet finns även fitnesscentrat World Class (mot avgift) med en 22 meter lång inomhuspool, jacuzzi, bastu, fullutrustat gym samt aerobic- och spinningklasser. Barn under 16 år har ej tillträde till fitnesscentrat förutom inomhuspoolen under begränsade tider.
Våningar: 9
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget nära konstmuseet, konserthuset, St Josephkatedralen och Cismigiuparken. Ca 3 km från parlamentsbyggnaden och flera stora sevärdheter i Gamla stan. Busshållplats finns alldeles i närheten, ca 10 minuter till tunnelbanestationen Piata Romana och ca 1 km till närmaste spårvagnshållplats.
Antal rum: 210
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi-, hårfön, värdebox, strykbräda, kaffe-/tebricka och luftkonditionering.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Strada Luterana 2-4, RO-10162 BUKAREST
Telefon: +40-21-601 36 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö