Övernattning i Malmö

Börja eller avsluta din resa med en hotellövernattning i Malmö!

I Malmö finns upplevelser och nöjen för alla. Passa på att börja eller avsluta din resa med en övernattning i Malmö, en stad på frammarsch. Malmös byggherrar och politiker är inte rädda för att ge sig på vågade och nyskapande projekt, titta bara på skyskrapan Turning Torso och nya köpcentret Emporias gyllene bärnstensentré! Alla våra hotell ligger bra till, nära till shopping och restauranger. Passa på att besöka Lilla Torg – Malmös charmigaste torg, som under hela sommarhalvåret fylls av uteserveringar och en härlig, närmast kontinental stämning.

Övernatta i Malmö dagen före & efter din bussresa

Att boka anslutning och övernattning i Malmö före och efter resan är det mest bekväma alternativet om du inte bor i södra Sverige. På våra hotell bor du bekvämt. Övernattning inkl. frukost kostar 475 kr per person och natt i dubbelrum på våra Malmöhotell. Information om vilket hotell du ska bo på hittar du på din biljett. Observera att du inte själv kan välja övernattningshotell, detta beror på vilken resa du bokat. Beskrivning av hotellen hittar du här. Undantagsvis och med kort varsel kan andra likvärdiga hotell i Malmö med omnejd komma i fråga då beläggningen är högre än normalt. Om du har bokat både anslutning och hotellövernattning blir du hämtat och lämnad vid hotellet. Avresa från hotellen i Malmö är ca kl 07.10-07.30. Se anslag i hotellets reception för exakt tid. (Bussarna hämtar efter bestämda slingor.) Tiden är en cirkatid och väntetid kan förekomma.

Övernatta dagen före & efter din flygresa

Till ett stort antal destinationer har vi resor med reguljärflyg från Köpenhamn/Kastrup, Stockholm/Arlanda/Bromma och Göteborg/Landvetter.

Till Köpenhamns flygplats Kastrup tar man sig enkelt och smidigt med Öresundståg från stora delar av södra Sverige. Du kan också boka en hotellövernattning på vårt hotell i Malmö. Du tar dig själv från hotellet till flygplatsen. Vi har även ett samarbete med Clarion Hotel på Arlanda och Landvetter Airport Hotel och vill ha en hotellövernattning innan eller efter resan. Läs mer här.Klicka här för att läsa mer om hotellen >>

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter