Skip to main content

Olympion Asty Hotel, Olympia

Avkopplande och genuint semesterhotell beläget på en höjd med storslagen utsikt över nejden. Hotellet består av flera, intilliggande byggnader och när man stiger in i huvudbyggnaden möts man av en stor och elegant lobbylounge med bekväma soffgrupper. Hotellet har en modernt inredd restaurang och vid vackert väder kan middagen serveras ute på den stenförsedda terrassen under den svalkande pergolan med utsikt över trädgården. Sommartid lockar framförallt den härliga utomhuspoolen med svalkande dopp eller en lugn stund i solstolen under ett parasoll. Underbart vackert läge strax utanför Olympia med panoramautsikt över Alfeiosflodens dalgång och Kyparissikosviken i fjärran. Modernt och bekvämt inredda, rymliga rum i flera kategorier med varierande standard och stil som är belägna i flera längor utspridda på området.

Hotellet: Restaurang med terrass, lobbylounge och stor utomhuspool, 21x10 meter (öppen under säsong), omgärdad av solstolar.
Våningar: 2
Hiss: Nej och på området finns flertal småtrappor och trappsteg för att nå rummen.
Läge: Naturskönt beläget på en höjd som bjuder på fantastisk utsikt. Ca 1,5 km från de arkeologiska utgrävningarna i Olympiabyn.
Antal rum: 40
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, minibar och luftkonditionering. Flertalet rum har även en sitthörna i rummet, två trappsteg ner.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: Drouva Hill, GR-27065 OLYMPIA
Telefon: +30-26240-236 65

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö