Skip to main content

Nututun Hotel, Palenque

Komfortabel och trevlig semesterresort byggd för ca 40 år sedan i en charmig stil med rustika stenväggar och stråtak. Hotellet är utspritt på ett större område med en huvudbyggnad samt diverse längor och småvillor med varierande utseende som byggts till under årens lopp där rummen är belägna. Här finns en stor öppen restaurang som vetter ut mot floden och en terrass där man kan sitta och njuta av utsikten. I den frodiga trädgården finns ett uppskattat och härligt poolområde med en lagunformad pool där du har möjlighet att ta dig ett svalkande dopp. Kanske passar du på att få en spabehandling eller provar deras temazcal, en aztekisk bastu. Lantligt och naturskönt beläget intill Chacamaxfloden utanför Palenque. Bekväma och modernt inredda rum i flera olika kategorier med mycket varierande storlek, stil och standard.

Hotellet: Restaurang, bar, terrass, trädgård, grillplats, utomhuspool med barndel, jacuzzi, lekplats, campingplats och en liten butik med lokalt hantverk. Businesscenter med Wi-Fi i lobbyn och värdebox i receptionen.
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Vackert beläget i lugna och lummiga omgivningar vid den slingrande Chacamaxfloden. Ca 4 km söder om Palenque och ca 30 minuters färd från nationalparken.
Antal rum: 74
Rummen: Dusch/bad, wc, TV och telefon. Flertalet rum har utsikt mot trädgården. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, vanligt förekommande.
Övrigt: Kajaker och hängmattor finns för uthyrning.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Carretera Palenque - Ocosingo Km 3.5, MX-29960 PALENQUE
Telefon: +52-916-345 01 00

Sista minuten
26/9St Petersburgfrån 6 995:-
26/9Baltikum Runtfrån 7 295:-
26/9Paris, Hotel Victoriafrån 7 295:-
26/9Normandiefrån 7 495:-
26/9Rothenburg med Romantische Strassefrån 7 695:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö