Novotel Hotel West, London-Hammersmith

Modernt, fräscht och tilltalande hotell med hög komfort. Vid ankomst till hotellet möts man av den stora glasförsedda entrén som välkomnar dig att stiga in i hissen upp till receptionen och den ljusa och luftiga lobbyn en våning upp. Hotellet har två elegant inredda restauranger; Aroma som är en bufférestaurang och Artisan Grill som är hotellets á la carte alternativ. Här finns även en trivsamt inredd loungebar där du kan låta kvällen klinga ut över en drink i goda vänners lag. Hotellet är mycket centralt beläget i stadsdelen Hammersmith i västra London. Runt husknuten finner du shoppingcentrat Broadway och inom bekvämt promenadavstånd finns mer shopping, restauranger, Themsen och flera trevliga pubar, bland annat anrika The Dove som räknas som världens minsta pub. I hotellets närhet finns även två tunnelbanestationer som gör det enkelt och bekvämt att ta sig in till centrala London med dess gigantiska utbud av kultur, sevärdheter, shopping och nöjen. Hotellets rum är moderna, bekväma och medelstora med en ljus och avskalad stil.

Hotellet: Två restauranger, loungebar, lobby och minigym. 
Våningar: 10
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget i stadsdelen Hammersmith i västra London. Ca 200 meter till Broadway shoppingcenter och ca 5 minuters promenad till butikerna på King Street. Inom ca 5 minuters promenad från hotellet finns två tunnelbanestationer som trafikeras av Hammersmith & City, Piccadilly and Circle line som tar dig in till centrala London på ca 20 minuter.
Antal rum: 630
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox, strykjärn och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, vanligt förekommande.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 1 Shortlands, Hammersmith, W6 8DR LONDON
Telefon: +44-20-87 41 15 55