Skip to main content

New World Hotel, Makati City / Manila

Tjusigt och modernt businesshotell med lyxig flair som får mycket goda gästrecensioner. Detta stora hotell är mycket väldesignat med en smakfull, elegant och sparsmakad stil. Här finns en stilfull bufférestaurang med olika tillagningsstationer och den kinesiska restaurangen Jasmin inredd i modern art deco-stil samt dessutom en intim och trevlig bar och en trivsam lounge med sober atmosfär där man kan avnjuta både afternoon tea och live musik. Hotellet har även en liten trädgård med terrass och utomhuspool där du kan koppla av i en solstol under en av palmerna. Utmärkt centralt läge i hjärtat av Makati mitt emot den charmiga Greenbelt Park och med flera stora köpcentra med lyxig shopping alldeles i närheten. Komfortabla och rymliga rum med angenäm atmosfär och rofylld färgskala, som finns i flera olika kategorier med varierande standard, stil och faciliteter.

Hotellet: Bufférestaurang, kinesisk restaurang, bar, lounge, lobby, businesscenter, concierge, fitnesscenter med minigym, bastu och ångbastu, trädgård med utomhuspool och solstolar samt möjlighet till skönhets- och massagebehandlingar (mot avgift).
Våningar: 25
Hiss: Ja
Läge: Utmärkt läge mitt i centrala Makati med promenadavstånd till shoppinggalleriorna Greenbelt Mall, Ayala Center och Glorietta samt med många restauranger och nöjesliv. Makati är en av 16 städer i Manilas storstadsregion, ca 8 km söder om centrala Manila.
Antal rum: 580
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. I flertalet rum är badrummet och sovrumsdelen endast avgränsade med fönster eller skärmvägg.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: Esperanza Street, PH-1228 MAKATI CITY, Manila
Telefon: +63-2-88 11 68 88

 

Sista minuten
12/8Passionsspelen i Oberammergaufrån 14 995:-
13/8Berlin weekendfrån 3 795:-
13/8Hameln med Weserkryssningfrån 4 295:-
15/8Wienfrån 6 395:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö