Skip to main content

New Continental Hotel, Plymouth

Privatägt och trivsamt hotell beläget i en vacker, K-märkt byggnad som är mer än 150 år gammal. Hotellet har en nyrenoverad, elegant lobby och lounge med öppen spis. Den modernt inredda restaurangen Steve's Brasserie har fått sitt namn efter Steve Hajiyanni som köpte och totalrenoverade hotellet 1984. Här finns också en wellnessavdelning med inomhuspool, bastu och gym. Bra centralt läge mitt emot sport- och underhållningscentrat Plymouth Pavilions och på bekvämt promenadavstånd till utsiktsplatsen The Hoe vid havet, de trevliga Barbicankvarteren och gågatan med shopping. Bekväma, funktionella och individuellt inredda rum i flera olika kategorier med mycket varierande storlek, standard och inredning.

Hotellet: Brasserierestaurang, lounge och fitnessclub (mot avgift) med inomhuspool, bastu, ångbastu och gym.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Mycket centralt beläget endast ca 10 minuters promenad till citadellet och havet eller till gågatan med utmärkt shopping. Stadsmiljö med genomfartstrafik och närliggande nattklubb.
Antal rum: 99
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, strykbräda och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Vissa rum har snedtak och vissa har utsikt mot ljusschakt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Millbay Road, PL1 3LLD PLYMOUTH
Telefon: +44-1752-22 0782

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö