Skip to main content

New Continental Hotel, Plymouth

Privatägt hotell beläget i en vacker, K-märkt byggnad som är mer än 150 år gammal. Hotellet har en renoverad och trevlig lobbylounge med öppen spis. Den trivsamt inredda restaurangen Steve's Brasserie har fått sitt namn efter Steve Hajiyanni som köpte och renoverade hotellet 1984. Här finns också en wellnessavdelning med inomhuspool, bastu och gym. Bra centralt läge mitt emot sport- och underhållningscentrat Plymouth Pavilions och på bekvämt promenadavstånd till utsiktsplatsen The Hoe vid havet, de trevliga Barbicankvarteren och gågatan med shopping. Funktionella och individuellt inredda små till medelstora rum i flera olika kategorier med mycket varierande standard varav vissa är äldre och i behov av renovering.

Hotellet: Brasserierestaurang, gruppmatsal, lounge och fitnessclub (mot avgift) med inomhuspool, bastu, ångbastu och gym.
Våningar: 6
Hiss: Ja men långa korridorer och trappsteg förekommer.
Läge: Mycket centralt beläget endast ca 400 meter från de genuina Barbicankvarteren och 10 minuters promenad till Hoeparken med utsikt över havet och det gamla citadellet eller till gågatan med utmärkt shopping. Ca 1 km från sevärdheter såsom Mayflower Steps Memorial, National Marine Aquarium, Elizabethan House och Plymouth Gin Distillery på andra sidan stadskärnan. Stadsmiljö med genomfartstrafik och närliggande nattklubb.
Antal rum: 99
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, strykbräda och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Vissa rum har snedtak och vissa har utsikt mot ljusschakt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Millbay Road, PL1 3LLD PLYMOUTH
Telefon: +44-1752-22 0782

Sista minuten
23/12Julhelgen i Lübeckfrån 3 995:-
23/12Julhelgen på slott i Polenfrån 5 995:-
28/12Nyår i Estoril - Lissabons riviera från Kastrupfrån 12 995:-
30/12Nyår i Stettinfrån 6 195:-
30/12Nyår på slott i Polenfrån 6 695:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö