Skip to main content

Mutiara Taman Negara Eco Park Resort, Kuala Tahan

Mitt inne i en av världens äldsta regnskogar, längs floden Tembeling ligger denna naturens pärla. Charmig ekoturism-resort utspridd på ett område med frodig grönska, välansade gräsmattor och promenadvägar som förbinder de genuina träbyggnaderna i vacker symbios med naturen. Här finns en trevlig restaurang med uteservering under tak samt möjlighet att få en avkopplande massage efter en av de många aktiviteterna och vandringar som resorten erbjuder. Smakfulla och bekvämt inredda trälodger varav flertalet har en liten terrass. Aporna hoppar omkring på taken och har man tur får man se en sällsynt tapir på besök.

Hotellet: Restaurang, bar, kiosk och möjlighet till massage (mot avgift). Wi-Fi finns i receptionen. Resorten har dämpad belysning för att inte skrämma djuren samt för att spara på energin.
Våningar: 1-2
Hiss: Nej
Läge: Beläget i regnskogen mitt emot den lilla orten Kuala Tahan på andra sidan floden Tembeling. Ca 3 timmar med båt från bryggan Kuala Tembeling eller bussförbindelse från Kuala Tahan.
Antal rum: 87
Rummen: Timrade trästugor, så kallade chalet och bungalows, utrustade med dusch, wc, TV, luftkonditionering och liten terrass.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Kuala Tahan, MY-27000 JERANTUT
Telefon: +60-9-266 22 00

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö