MS Verdi

Renoverat och trivsamt flodkryssningsfartyg med familjär och avkopplande atmosfär. Fartygets panoramafönster och soldäck bjuder på en härlig utsikt.

Hotellet: Välskött fartyg med trevlig och tillmötesgående personal som ägs av det familjedrivna rederiet SijFa Cruises. Fartyget, tillsammans med systerfartyget MS Carmen, köptes in och totalrenoverades vintern 2016/2017 för att ersätta det tidigare fartyget med samma namn. Ombord finns restaurang, loungebar med panoramafönster och en stor lobby med reception och ett litet bibliotek, allt beläget på övre däck. Det finns även ett soldäck med solstolar. Värdebox finns att låna (mot deposition) i receptionen. Ombord finns en internationell och flerspråkig personal samt en musiker som spelar i baren på kvällarna.
Våningar: 4
Hiss: Ja, från nedre däck till övre däck, men inte till soldäck.
Antal rum: 75
Rummen: Ca 15 kvm stora och bekväma hytter som renoverades vintern 2016/2017. De har två golvstående sängar samt ett litet badrum med dusch och wc samt är utrustade med TV, hårfön, värdebox (mot deposition) och luftkonditionering. Hytterna är fördelade på tre våningsplan, samtliga är utsideshytter med fönster. De på övre däck har ett stort fönster från golv till tak, så kallad fransk balkong, som är öppningsbar med en skjutdörr. På mellandäck finns två olika hyttkategorier varav den ena har stort öppningsbart panoramafönster och den andra har vanligt (ej öppningsbart) fönster. På nedre däck finns några mindre enkelhytter med något mindre fönster (ej öppningsbart). Samtliga hytter är rökfria. 220 V. Att välja hyttkategori är endast möjligt när fartyget används för kryssningar och ej när det används som hotell och ligger för ankar då rumsfördelningen istället sker vid incheckning.
Övrigt: Båten byggdes 2001, är 114 meter lång, 11,4 meter bred och seglar under holländsk flagg. Valutan ombord är Euro men de accepterar även MasterCard och Visakort.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: SijFa Cruises B.V., Sluisweg 10, NL-6581 KA MALDEN
Telefon: +31-24-357 20 08

Avgångar, priser och övrig information

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
28/12BussNyårskryssning på Hollands kanaler211 795:-Boka