Skip to main content

MS Traviata

Bekvämt flodkryssningsfartyg med utmärkt service och avkopplande atmosfär. Fartyget är inrett i en traditionell och ombonad stil i en dämpad och harmonisk färgskala med många detaljer i mörkt trä och mässing.

Hotellet: Trivsamt fartyg som seglas av det holländska, familjedrivna rederiet SijFa Cruises och som kan ta emot 116 gäster. Ombord finns en restaurang belägen i fören på nedre däck medan det på övre däck finns en loungebar med panoramautsikt samt reception och en liten souvenirshop. Högst upp finns ett delvis övertäckt soldäck med solstolar. Musikunderhållning på kvällarna. Såväl hytterna som de allmänna utrymmena har stora fönster som bjuder på en härlig panoramautsikt. Wi-Fi (ibland med instabil mottagning) kan köpas till antingen per dag eller för en vecka.
Våningar: 3
Hiss: Nej men från övre däck kan man nå restaurangen via trappor med stollift och från nedre däck når man barloungen via trappor till receptionen. Hytterna på nedre däck kan således endast kan nås via trappa.
Antal rum: 59
Rummen: Hytterna finns i fyra olika kategorier fördelade över två däck som alla är belägna över vattenlinjen och har fönster. Alla hytter är utrustade med TV med infokanal, hårfön, värdebox (mot avgift), värme och luftkonditionering samt har ett litet badrum med toalett, vask och dusch. 220 V. Standardhytterna är dubbelhytter på nedre däck medan det mot tillägg finns möjlighet att boka dubbelhytt på övre däck eller minisvit på övre däck. Flertalet hytter är ca 12,5 m² stora medan minisviten på övre däck är 16 m². Hytterna på nedre däck har fönster medan hytterna på övre däck har en så kallad fransk balkong. De flesta av hytterna har två bäddar där sängarna antingen kan vara placerade ihop, längs vardera vägg eller i L-form men undantag förekommer exempelvis i minisviten som har en smalare dubbelsäng, så kallade queens size. Det finns även ett par enkelhytter ombord som är belägna på nedre däck, vilka är 10,5 m² stora och utrustade med en säng istället för två. Då det bara finns ett fåtal enkelhytter kan de som bokar enkelhytt även komma att tilldelas en standard dubbelhytt på nedre däck för ensambruk. Utformningen och möbleringen av hytterna kan variera även inom samma kategori.
Övrigt: MS Traviata byggdes 1991 och blev delvis renoverat senast 2019/2020. Fartyget är 100 meter långt, 11,4 meter brett och har en internationell besättning samt seglar under schweizisk flagg. Valutan ombord är Euro men de accepterar även MasterCard och Visakort.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: SijFa Cruises B.V., Sluisweg 10, NL-6581 KA MALDEN
Telefon: +31-24-357 20 08

Avgångar, priser och övrig information

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
24/11BussJulmarknadskryssning på RhenMer än 86 195:-Boka
1/12BussJulmarknadskryssning på RhenMer än 86 295:-Boka
8/12BussJulmarknadskryssning på RhenMer än 85 995:-Boka
22/12BussJulhelgskryssning på RhenMer än 810 495:-Boka
28/12BussNyårskryssning på Hollands kanalerMer än 811 495:-Boka
Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö