Skip to main content

HS Radamis

Flodkryssningrederiet Radamis grundades 1990 och har två systerfartyg Radamis I och Radamis II som erbjuder kryssningar på Nilen. Fartygen håller likvärdig god standard med bekväma faciliteter och fungerar som flytande hotell. Fartygen är välskötta och inredda i klassisk, äldre stil med mycket detaljer i trä och mässing. Ombord finns en trivsam restaurang, en lounge med bar och panoramafönster där det är trevligt att umgås efter middagen samt ett uppskattat soldäck där du kan ta ett svalkande dopp i den lilla poolen eller koppla av i en solstol medan Nilens vyer passerar revy. Bekväma och trevliga hytter med panoramafönster som är utspridda över 4 däck.

Hotellet: Renoverad 2009. Restaurang, lounge med bar och dansgolv där det ibland erbjuds musikunderhållning, lobby med souvenirbutik, minigym samt soldäck med en liten utomhuspool och solstolar. Wi-Fi erbjuds i de allmänna utrymmena men mottagningen är varierande.
Våningar: 5
Hiss: Nej
Antal rum: 65/75
Rummen: Standardhytterna är 20 m2 stora och har antingen två golvstående bäddar eller en dubbelsäng med gemensamma sängkläder och är utrustade med dusch/bad, wc, TV, telefon, hårfön, minibar, värdebox och luftkonditionering. Varje hytt är även utrustad med brandvarnare, sprinklersystem och två flytvästar. Hytterna är fördelade över 4 däck (A, B, C & D) och samtliga är belägna över vattenlinjen.
Övrigt: Fartyget är rökfritt, förutom utomhus på soldäck. I högsäsong kan det vara begränsat med anläggningsplatser vid floden varpå fartyget kan behöva ankra i bredd med andra fartyg.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS

 

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö