Skip to main content

Mercure Tunbridge Wells Hotel, Pembury

Trivsamt hotell som delvis är byggt kring en humletork från 1700-talet där det konformade taket, till det som idag är receptionsbyggnaden, ger hotellet ett särpräglat uttryck. Hotellet består av flera intilliggande byggnader och stilen med rött tegel på bottenvåningen och vitmålad övervåning samt mörkt tak påminner om en lantegendom. Här finns en elegant inredd restaurang, där det bland annat serveras afternoon tea, och en trevlig bar. Sommartid kan man njuta av den stora och lummiga trädgården med sittplatser och en pittoresk damm som är en populär fotoplats för de bröllop som hotellet arrangerar. Passa på att koppla av med ett dopp i hotellets inomhuspool eller skäm bort dig med en skönhetsbehandling. Lantligt beläget strax utanför den lilla byn Pembury i närheten av den charmiga spaorten Royal Tunbridge Wells som gett hotellet dess namn. Komfortabla, medelstora rum i klassisk stil med varierande standard och visst renoveringsbehov.

Hotellet: Restaurang, gruppmatsal, bar, lounge, terrass och trädgård samt en wellnessavdelning (mot avgift) med inomhuspool, bastu, ångbastu och möjlighet till massage- och skönhetsbehandlingar.
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Lantligt beläget omgivet av trädgård och skog, nära landsvägen A228 och sjukhuset. Ca 10-20 minuter promenad till det lilla samhället Pembury och ca 4 km öster om Royal Tunbridge Wells.
Antal rum: 84
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Tonbridge Road, TN2 4QL PEMBURY
Telefon: +44-1892-62 82 98

Sista minuten
4/10Spansk vinresa från Arlandafrån 9 695:-
4/10Spansk vinresa från Kastrupfrån 9 495:-
6/10Berlin Weekendfrån 3 595:-
6/10Stettin Weekend Radisson Blu Hotel Szczecinfrån 3 595:-
6/10Rom från Arlandafrån 8 095:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö