Skip to main content

Mercure Hotel Toulon, Seyne-sur-Mer

Modernt och nyrenoverat hotell som har en trevlig stil och god komfort. Hotellet har en hemtrevlig atmosfär och en färgskala med blå, grå och röda toner. Här finns en elegant frukostrestaurang med vardagsrumskänsla och en trivsam bar med öppen spis, biljardbord och schack. Hotellet har också en avkopplande uteplats med pool omgärdad av bekväma solstolar, soffgrupper, parasoll och plantering. Effektfullt läge direkt vid den lokala småbåtshamnen med några små restauranger och barer i närheten. La Seyne-sur-Mer har en fransk småstadskaraktär med smala gränder och pastellfärgade, lite ruffiga hus och stor hamn. Moderna, trevliga och bekväma rum med maritiminspirerad stil som finns i flera olika kategorier med varierande storlek och faciliteter. Rummen vetter antingen mot marinan eller mot parkering.

Hotellet: Frukostmatsal med uteplats sommartid, bar, lounge, terrass med utomhuspool (öppen under säsong) och liten wellnessavdelning med minigym, bastu och ångbastu. Cyklar finns för uthyrning.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Beläget direkt vid La Seyne-sur-Mers marina med promenadavstånd till restauranger, barer och lokala småbutiker i centrum. Ca 3 km till stranden Plage des Sablettes. Ca 7 km från den större staden Toulon, som även kan nås med båt på ca 20 minuter, på andra sidan av den stora hamnen som sträcker sig runt hela bukten. Lokal genomfartstrafik.
Antal rum: 96
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och luftkonditionering. Rum med gran-lit bäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 1 Quai Du 19 Mars 1962, FR-83500 LA SEYNE-SUR-MER
Telefon: +33-4-94 05 34 00

Sista minuten
27/9Kroatien Runt med Dubrovnikfrån 15 995:-
3/10Italien Runt med Caprifrån 14 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö