Skip to main content

Mercure Grand Hotel, Bristol

Anrikt och stilfullt hotell inhyst i en imponerande, K-märkt byggnad från 1856. Invändigt har hotellet nyligen blivit totalrenoverat och har en klassisk stil med ung, hipp twist. Hotellets restaurang, Keepers Bar & Kitchen, har en trendig och rustik stil med ett visst bi-tema eftersom de bland annat serverar rätter med egenproducerad honung från bikuporna på hotellets tak. Perfekt läge mitt i centrala Bristol med utmärkt shopping, uteliv och sevärdheter runt husknuten. Komfortabla, små till mellanstora rum, i flera kategorier med varierande standard och faciliteter som har en avskalad modern stil och dov, rofylld färgskala.

Hotellet: Byggt 1856, totalrenoverat 2018. Restaurang med bar och lounge. Hotellet är rökfritt.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Ypperligt centralt läge i hjärtat av Bristol ett stenkast från inomhusmarknaden St Nicholas Markets med anor från 1743 där man kan finna street food, restauranger och småbodar. Ca 5 minuters promenad till shoppinggatan Broadmead ett stort utbud av butiker. Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Antal rum: 182
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, strykbräda och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Övrigt: Andra hotell i Bristol med omnejd kan förekomma.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Broad Street, BS1 2EL BRISTOL
Telefon: +44-117-929 16 45

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö