Skip to main content

Mer kontaktinformation

Vi hjälper dig gärna!

Vi svarar gärna på dina frågor. Det kan gälla en bokad resa, restips, erbjudanden, betalning, reklamationer - tveka inte att kontakta oss – ring eller skicka ett mail. Tips! Kolla gärna under 'Vanliga frågor' först.

Om du vill avsluta prenumerationen av vårt nyhetsbrev, klicka på ”Avsluta prenumeration” längst ner i senaste nyhetsbrevet.

För att du snabbt ska få svar på dina frågor använd gärna vårt kontaktformulär, klicka här. Det går också bra att skicka e-post direkt till info@scandorama.se. Vänligen ange ditt bokningsnummer när du kontaktar oss gällande en bokad resa.

Press, media och samarbetspartners, klicka här

Telefonöppet:

Kundservice 040-600 00 00

Måndag - fredag 09:00-15:00
Stängt alla röda helgdagar.

Besöksadress/butik: Terminalgatan 10, Arlöv
Postadress: Box 4012, 203 11 Malmö
Organisationsnummer: 556713-0728


Journummer: 0707-83 36 20 (för brådskande och akuta ärenden efter stängningstid)

Betalning

Välj hur du vill betala din resa!

1. Det enklaste sättet är att logga in på Mina bokningar (www.scandorama.se/mina-bokningar) och betala med kontokort direkt - då får du samtidigt en bekräftelse på att vi mottagit din insättning. När du loggat in på Mina bokningar, klicka på Till bokningen/Betala, sedan hittar du betalningsinformation längst ner på sidan. Under kortbetalning har du valet att betala anmälningsavgiften och/eller resterande belopp. Gör ditt val, klicka sedan på gå vidare, då öppnas en sida för säkra betalningar med Paynova.

2. Betalar du via din internetbank så kom ihåg att det kan ta upp till 5 dagar innan vi har din betalning tillhanda. Bankgiro 326-4884. Glöm inte att uppge följande OCR-nummer. Skall du resa inom 7 dagar är detta inte ett alternativ för betalning, vänligen ring kundservice.

3. Ring kundservice och betala. Vi behöver kortnummer, CVC-kod, giltighetstid och resans bokningsnummer för att kunna dra pengar direkt från ditt kort. Vid eventuell delbetalning kontakta kundservice.

 

Press, media och samarbetspartners

Gäller din förfrågan ett önskemål om att komma i kontakt med oss i egenskap av att bli en samarbetspartner, press eller annonsförsäljning vänligen använd nedan mail så återkommer vi så snart vi kan till dig.

Mail: info@scandorama.se
Postadress: Box 4012, SE-203 11 Malmö

I vårt pressrum hittar ni nyheter, information och pressreleaser från Scandorama & Ölvemarks Holiday.

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö