Skip to main content

Masferré Country Inn, Sagada

Anspråkslöst och familjedrivet litet pensionat som förvisso är mycket enkelt men välskött och gästvänligt. Här finns en rustikt inredd restaurang och en utställning med bilder av Eduardo Masferré, som räknas som den filippinske fotokonstens fader och som visar bilder över hur lokalbefolkningen i Cordillera levde och verkade. De säljer också lokalproducerade souvenirer i form av marmelader, honung, kakor och dylikt. Primitiva och spartanskt inredda, små rum vars enda faciliteter egentligen endast är en säng. Beläget mitt i den lilla byn på den fattiga filippinska landsbygden omgivet av storslaget bergslandskap och med promenadavstånd till kyrkan och områdets stora sevärdhet, de hängande kistorna.

Hotellet: Restaurang och terrass. Sporadisk Wi-Fi i receptionen.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Mitt i den lilla byn Sagada som har flera olika små enkla pensionat och caféer. Lyhört, där man på morgonen vaknar till ljud från bylivet i form av galande tuppar, skällande hundar och kyrkans klockringning.
Antal rum: 15
Rummen: Säng med sängkläder, dusch och wc som antingen kan vara placerad i rummet eller ute i korridoren. Begränsat med varmvatten och avbrott i el- och vattenförsörjningen förekommer. Vissa rum har snedtak och så kallade grand-lit bäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Övrigt: Hela eller delar av gruppen kan också bli placerade på andra pensionat med varierande, enkel standard. Det kan vara bra att ta med tvål, schampo och en handduk hemifrån.
Officiell kategori: **
Vår bedömning: S
Adress: Poblacion, PH-2619 SAGADA
Telefon: +63-917-431 52 25

Sista minuten
12/8Passionsspelen i Oberammergaufrån 14 995:-
13/8Berlin weekendfrån 3 795:-
13/8Hameln med Weserkryssningfrån 4 295:-
15/8Wienfrån 6 395:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö