Skip to main content

Maifeld Sport- und Tagungshotel, Werl

Trevligt privatägt hotell med sportinriktning som erbjuder flera olika sysselsättningsalternativ för den aktive. Här finner du en ombonad restaurang med både vinterträdgård och sommarterrass samt en liten bierstube i vars närhet det även finns två kegelbanor (en tysk version av bowling). I angränsning till hotellet finns ett 2 500 kvm stort gym, träningscenter samt fotbolls- och badmintonbanor. För den som vill ta det lite lugnare erbjuds mot avgift ett 450 kvm stort bastuland med bland annat finsk bastu, ångbastu och möjlighet till olika skönhetsbehandlingar. Hotellet är beläget i utkanten av den lilla orten Werl mittemellan områdena Sauerland, Münsterland och Ruhrgebiet. Funktionellt inredda men bekväma och rymliga rum med varierande stil.

Hotellet: Restaurang, bar, sommarterrass samt ett sportcenter (mot avgift) med gym, aerobic, fotbolls- och badmintonplaner, bastuland och beauty lounge.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Beläget vid landsvägen i ett företagsområde i utkanten av den lilla orten Werl, ca 3 mil öster om Dortmund. Viss genomfartstrafik förekommer.
Antal rum: 58
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, W-Lan, hårfön, värdebox och ljudisolerade fönster.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: Hammer Landstrasse 4, DE-59457 WERL
Telefon: +49-2922-676 80

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö