Skip to main content

Loch Ness Lodge Hotel, Drumnadrochit

Genuint, skotskt hotell med egen Nessieutställning och naturskönt läge, omgivet av skog i närheten av den mytomspunna sjön Loch Ness.

Hotellet: Traditionellt skotskt hotell med inbjudande fasad och en egen skulptur av sjöodjuret på uppfarten. Hotellets ursprungliga delar byggdes 1840 men under årens lopp har hotellet byggt till i omgångar. Det skotskrutiga mönstret finner man överallt i restaurangen, loungen och den trevliga baren med öppen spis som också har ett bra urval av whisky. Wi-Fi i vissa allmänna utrymmen. Bredvid hotellet finns även en Loch Ness utställning (mot avgift). Det säsongsöppna hotellet drivs av Donald och Gillian Skinner.
Våningar: 3
Hiss: Nej. Flera trappor och korridorer med trappsteg.
Läge: Mycket naturskönt beläget längs med en vacker landsväg, strax väster om den mytomspunna sjön Loch Ness. Promenadavstånd till den lilla byn Drumnadrochit, ca 4 km från det populära fotomotivet Urquhart Castle. Busshållplats finns i närheten.
Antal rum: 50
Rummen: Individuellt inredda, enkla, äldre rum med visst renoveringsbehov och mycket varierande storlek och standard utrustade med bad/dusch, wc, TV, telefon och kaffe-/tebricka. Så kallade queensize-bäddar och sängar med gemensamma sängkläder är vanligt förekommande.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: IV63 6TU DRUMNADROCHIT
Telefon: +44-1456-45 03 42

Sista minuten
5/8Bordershopfrån 795:-
5/8Göta Kanal & Östergötland Weekendfrån 3 995:-
8/8Dalarnafrån 3 995:-
8/8Jylland med Skagenfrån 5 695:-
14/8Inlandsbanan med Dalarna & Jämtlandfrån 7 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö