Skip to main content

Leonardo Hotel, Jerusalem

Stort komfortabelt stadshotell med goda gästrecensioner. Hotellet består av två delar, en låg byggnad med de allmänna utrymmena och en höghusbyggnad där rummen är placerade. Vid ankomst till hotellet möts man av den generösa lobbyloungen som är elegant inredd med bekväma sittgrupper, marmorgolv och persiska mattor som leder in till den cirkelformade atriumgården med magnifikt glastak och springbrunn. Hotellet har även en rymlig restaurang med stora valvbågade fönster och runda ljusrosetter i taket som vetter ut mot terrassen som till största delen upptas av den populära utomhuspoolen omgiven av solstolar och parasoller. Bra centralt läge med promenadavstånd till den historiska gamla stadskärnan med kända sevärdheter såsom Tempelberget med den guldkupolförsedda Klippdomen, Västra muren som tidigare även kallades Klagomuren, Via Dolorosa och Uppståndelsekyrkan som sägs ligga på platsen för Golgata. Bekväma medelstora rum som finns i flera kategorier med varierande standard och stil.

Hotellet: Restaurang, lobbybar, lounge, souvenirbutik, liten wellnessavdelning med minigym, bastu och möjlighet till massagebehandlingar (mot avgift), barnklubb, synagoga och terrass med solstolar utomhuspool (öppen under säsong, ca april-oktober).
Våningar: 9
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget vid en större genomfartsgata ca 15 minuters promenad från den ringmursförsedda Gamla staden med sina många sevärdheter. Ca 150 meter till spårvagnshållplatsen. Stadsmiljö med livlig genomfartstrafik.
Antal rum: 398
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, kylskåp, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 9 Saint George Street, IL-97200 JERUSALEM
Tel.nr: +972-2-532 00 00

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
6/12ArlandaIsrael med Tel Aviv & Jerusalem från ArlandaMer än 812 480:-Boka
6/12KastrupIsrael med Tel Aviv & Jerusalem från KastrupMer än 812 480:-Boka
31/1ArlandaIsrael med Tel Aviv & Jerusalem från ArlandaMer än 812 480:-Boka
31/1KastrupIsrael med Tel Aviv & Jerusalem från KastrupMer än 812 480:-Boka
Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö