Skip to main content

Leonardo Hotel Glassfields, Bristol

Ett alldeles nybyggt, fräscht och miljövänligt hotell som öppnade sina dörrar i maj 2021 och som sedan dess fått mycket goda gästrecensioner. Hotellet har en modern, proper stil med en okomplicerad, ändamålsenlig design och en lätt förnimmelse av 50-tal. Här finns en trevlig restaurang i neutral färgskala och en bekväm loungebar med soffor och fåtöljer i gula och gröna färger. Hotellet är centralt beläget i ett gammalt industrikvarter som jämnades med marken under 2:a världskrigets där det under det senaste decenniets satsat på uppförandet av en ny modern stadsdel med kontor och bostäder. Härifrån är det bara en kort promenad till floden Avon, stadsparken där man finner två utbombade kyrkor och resterna av stadens slott samt inte minst stadens lockande shoppingdistrikt med flera stora gallerier. Bekväma, mindre till medelstora rom med en avskalad och modern stil i ljusa och mörka gråblå toner.

Hotellet: Restaurang och loungebar.
Våningar: 9
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget på platsen som före kriget huserade the Bristol Distillery Company, i anslutning till en av stadens stora genomfartsgator. Alldeles i närheten av floden Avon, ca 500 meter från Castle Park och knappt 10 minuters promenad till stadens shoppingkvarter Broadmead. Ca 1,5 km till de gamla hamnkvarteren med barer, restauranger och konstgallerier.
Antal rum: 197
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, kaffe-/tebricka, strykbräda och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Övrigt: Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Temple Way 3, BS2 0GS BRISTOL
Telefon: +444-117-374 59 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö