Skip to main content

Leonardo Hotel California, Berlin

Bekvämt stadshotell beläget i en stilfull tegelstensbyggnad med anor tillbaka till 1897. När du stigit in genom hotellentrén möts du av en elegant lobby med tjusig stuckatur och antika möbler medan hotellets övriga interiör har en modernare stil. Sommartid kan du slå dig ner på trottoarserveringen utanför en med god glass från glassbaren och njuta av folklivet på kända Ku'damm. Hotellet får ett extra plus för sitt utmärkta läge på Kurfürstendamm mitt i Berlins västra centrum med närhet till både sevärdheter, shopping och nöjesliv. Bekvämt inredda, mindre till medelstora rum i flera olika kategorier med varierande standard och karaktär.

Hotellet: Frukostmatsal, lobby, glassbar samt sommarterrass på trottoaren. Vissa delar av hotellet genomgår en renovering och uppfräschning som planeras vara klart till sommaren 2021.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Mycket centralt läge på kända Kurfürstendamm, ca 10 minuters promenad till Gedächtniskirche och Berliner Zoo och ca 500 meter från Savignyplatz med flertalet restauranger och barer samt ca 20 minuters promenad till Wittenbergplatz med det stora varuhuset KaDeWe. Närmsta tunnelbanestation är Uhlandstrasse, belägen ca 150 meter från hotellet.
Antal rum: 163
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och värdebox.
Officiell kategori: ***+
Vår bedömning: SSSS
Adress: Kurfürstendamm 35, DE-10719 BERLIN
Telefon: +49-30-88 01 20

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
31/10BussBerlinMer än 84 595:-Boka
Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö