Skip to main content

Leonardo Art Hotel, Tel Aviv

Bekvämt hotell med bra läge vid småbåtshamnen och Medelhavet. Hotellet har tidigare varit känt under namnen Marina Hotel men har nu bytt namn till Leonardo Art Hotel då det även fungerar som konstgalleri för omkring 300 tavlor från Dubi Shiff Art Collection, en av Israels ledande privatägda konstsamlingar. Hotellet har en ganska sliten exteriör men modernare interiör med renoverade allmänna utrymmen och här finns en rymlig bufférestaurang och en trevligt inredd lobbybar med utsikt över marinan. Missa inte hotellets takterrass på 5:e våningen med ett inbjudande soldäck, bar och utomhuspool med utsikt över havet och strandpromenaden nedanför. Beläget vid Tel Avivs populära strandpromenad, mitt emot marinan och ett stenkast från stranden. Komfortabla, äldre och mindre till medelstora rum som är funktionellt inredda i en enkel och avskalad stil.

Hotellet: Frukostmatsal, lobbybar, lounge, en liten wellnessavdelning med bastu, jacuzzi och möjlighet till massagebehandlingar samt en takterrass med solstolar och liten utomhuspool (stängd ca november-april).
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Beläget mitt emot marinan med direkttillgång till den långa härliga strandpromenaden där du till fots når ett flertal olika stränder. Ca 1,5 km till hamnen som också är centrum för Tel Avivs uteliv med många barer och nattklubbar. Hotellet är byggt på en bro ovanför en trafikerad genomfartsled.
Antal rum: 156
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, kylskåp och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rummen vetter antingen mot gatan, hamnen eller omgivande bebyggelse.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Eliezer Peri Street 9, IL-61032 TEL AVIV
Telefon: +972-3-521 17 77

Sista minuten
15/8Wienfrån 6 395:-
15/8Tyrolenfrån 6 995:-
15/8Paris, Hotel Victoria - Jubileumsavgångfrån 7 595:-
15/8Paris, Hotel Ronceray Opéra - Jubileumsavgångfrån 8 595:-
15/8Paris, Hotel Villa Opéra Drouotfrån 9 195:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö