Le Mont Hotel, Phnom Penh

Komfortabelt stadshotell i modern stil. Hotellet har en trivsamt inredd restaurang belägen på hotellets övre våningar varifrån man har en fantastisk utsikt över staden. Här finns även en populär takterrass med utomhuspool och skybar. Utmärkt centralt läge nära det folkmordsmuseet Tuol Sleng, Olympiastadion och den ryska marknaden. Bekväma rum inredda med mörka trämöbler och ljusa väggar som erbjuds i flera olika kategorier med varierande storlek och standard.

Hotellet: Frukostmatsal, restaurang, bar, lounge och takterrass med liten utomhuspool med solstolar samt en liten wellnessavdelning med jacuzzi, bastu och minigym.
Våningar: 14
Hiss: Ja ej till de översta våningarna.
Läge: Centralt beläget i stadsdelen Boeung Keng Kant II, alldeles i närheten av Tuol Sleng och ca 20 minuters promenad till Olympiastadion och den ryska marknaden. Ca 3 km från det kungliga slottet och nationalmuseet. Livlig stadsmiljö.
Antal rum: 98
Rummen: Dusch/bad, wc, hårfön, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: No. 196 St. 143 corner 304, S/K Boeung Keng Kang II, KH-12303 PHNOM PENH
Telefon: +855-23-21 61 91

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter