Skip to main content

Labranda Hotel, Cayo Santa Maria

Förnämligt strandhotell inbäddat i en 26 hektar stor och frodig tropisk trädgård. En all-inclusive resort som består av flera fristående byggnader och ett stort härligt poolområde. Här finns olika restauranger med varierande kulinarisk inriktning och ett flertal barer vid stranden, poolområdet och i huvudbyggnaden. Trevliga gångvägar med grönområde förbinder de olika delarna och resorten erbjuder olika aktiviteter, vattensporter och underhållning. Underbart läge omgivet av vajande palmer vid det azurblå havet och den härliga stranden med sin kritvita sand. Cayo Santa Maria är en paradisö med några av landets bästa stränder norr om den kubanska kusten deklarerat av Unesco som biosfärreservat. Modernt och funktionellt inredda rum i ljusa färger och har en möblerad terrass eller balkong. 

Hotellet: 4 bufférestauranger, 4 a la carte restauranger och 7 olika barer, 2 stora pooler med solstolar, souvenirbutik samt en finkornig sandstrand med solstolar och parasoller. Dessutom aktiviteter och underhållning (varav vissa mot avgift) i form av gym, tennisbanor, basketplaner, vattensport, snorklingsutrustning, vattengymnastik, danslektioner, spansklektioner, bil-/jeep- och scooteruthyrning.
Våningar: 2-3
Hiss: Nej
Läge: Förstklassigt läge alldeles vid stranden Playa la Colorada på ön Cayo Santa Maria. 
Antal rum: 800
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi (mot avgift), hårfön, värdebox, kaffe-/tebricka, strykbräda-/järn och luftkonditionering.
Övrigt: Hotellet har ett generöst all inclusive-koncept vilket bland annat innebär att all mat och dryck, såsom frukost, lunch, middag, snacks samt lokala kubanska drycker ingår. Alternativa hotell med likvärdig standard och läge kan bli aktuellt utan att vi blir informerade om det i förväg.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: CL Carretera Pedraplen, CU-  CAYO SANTA MARIA
Telefon: +53-423-506 30

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö