Skip to main content

Kila Hotel, Senggigi

Avkopplande och härligt strandhotell fördelat mellan ett flertal olika byggnader utspridda i den välskötta och 12 hektar stora, tropiska trädgården. Vackert beläget på en liten udde, med sandstränder på två sidor, på ön Lomboks västra kust som bjuder på en fantastisk solnedgång. Du kan välja att äta antingen i restaurangen med utsikt över trädgården eller i den populära pizzerian nära stranden. För den aktive erbjuder hotellet ett stort utbud av land- och vattensporter medan den som hellre vill koppla av kan ta det lugnt vid det härliga poolområdet, få en massagebehandling eller njuta på den underbara sandstranden. Välutrustade och komfortabla rum i ett flertal olika kategorier med varierande stil och standard. Det finns både traditionella hotellrum belägna i huvudbyggnaden och rum som är belägna i stråtaksförsedda bungalows med flera rum i varje.

Hotellet: Restaurang, pizzeria, bar, lounge, terrass, utomhuspool, stor trädgård, wellnesscenter med möjlighet till spabehandlingar (mot avgift), tennis- och badmintonbana, tillgång till strand med flera olika vattensporter (mot avgift) och dykcenter (mot avgift).
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Beläget vid Senggigistranden på ön Lomboks västra kust med promenadavstånd till flera restauranger, barar och souvenirbutiker.
Antal rum: 150
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, hårfön, kylskåp, värdebox, kaffe-/tebricka och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Flertalet rum har utsikt mot trädgården.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: Jalan Pantai Senggigi, ID-83355 SENGGIGI, Lombok
Telefon: +62-361-301 58 88

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö