Skip to main content

Julmarknad i Hamburg

Julmarknad i Hamburg
- Världsstad med maritim atmosfär & härlig julstämning

Tysklands näst största stad sjuder av liv och har ett rikt utbud av shopping och upplevelser. I adventsskrud är staden extra vacker! Här glittrar julens ljus extra mycket när de speglas i stadens alla kanaler och sjöar. Faktum är att det i Europa inte finns någon stad som har fler broar än Hamburg, inte ens Venedig eller Amsterdam!

Dag för dag

Dag 1, torsdag: Mot spännande storstad

Malmö - Hamburg: Vi stiger på bussen i Malmö på morgonen och beger oss via Öresundsbron till färjan i Rödby och över till Puttgarden och Tyskland. Vi stannar för lunch innan vi tidig eftermiddag når Hamburg och checkar in på moderna Premier Inn Hotel City Zentrum med bekvämt promenadavstånd till den välkända shoppinggatan Mönckebergstrasse och julmarknaden på Spitalerstrasse, ca 37 mil. Följ med och få en första introduktion till Hamburg!

Dag 2-3, fredag - lördag: Utforska Hamburg

Hamburg: Nu ska vi njuta av miljonstaden som har fler broar än Venedig och Amsterdam! Alla historiska byggnader, stadens fantastiska julmarknader och mycket bra shopping. Gågator och gallerior exploderar i röda juldekorationer. Här kan du shoppa i både charmiga små butiker och välfyllda varuhus. Vill du lära känna staden lite bättre ska du följa med på vår stadsrundtur. Hamburg är känd för sina julmarknader och dessa hittar du bland annat kring Petrikyrkan, framför Karstadts varuhus och på det stora Rådhustorget. Vi rekommenderar också att följa med till Stade som med sina korsvirkeshus bjuder på en mysig småstadskänsla.

Dag 4, söndag: Hemåt med julstämning

Hamburg - Malmö: Vi lämnar hotellet efter en välsmakande frukost. Vi gör uppehåll med möjlighet till lunch och stannar för gränshandel innan vi fortsätter mot färjeläget i Puttgarden varifrån vi tar färjan över till Rödby. Efter ca två timmar genom det danska landskapet når vi Malmö och Öresundsterminalen på kvällen framåt kl 20.00, ca 37 mil. Med härliga julminnen i bagaget säger vi adjö till våra medresenärer för den här gången.

Utflykter


UTFLYKTSPAKET
Pris 320:-
(ordinarie pris 360:-)

Upplev mer! Beställ utflyktspaketet före din resa. Förutom rabatt får du poäng i Poängjakten.

Hamburg bei Nacht

Vi ger oss ut i ett vackert upplyst Hamburg och gör ett första besök på julmarknaden vid Rathausmarkt, i stadens hjärta, med det mäktiga rådhuset som kuliss. En trevlig introduktion till helgen!
Ingår i resans pris.

Se Hamburg

Följ med på en intressant stadsrundtur där vi bland annat beundrar Rådhuset, stadens symbol Mikaelikyrkan som i folkmun kallas Michel, den imponerande hamnen, välkända Reeperbahn och genuina Speicherstadt med sina historiska lagerhus.
Pris ca 195:-

Svenskminnen i Stade

Vi beger oss till Stade och njuter av den historiska stadskärnan med sina välbevarade korsvirkeshus. Vår guide tar oss med på en liten promenad genom de charmiga gränderna med sin vackra bebyggelse och berättar om spännande svenskminnen. Vi avslutar vid julmarknaden och det ges tid för egna strövtåg.
Pris ca 165:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
26/11BussPremier Inn Hotel City Zentrum, HamburgMer än 83 795:-Boka
3/12BussPremier Inn Hotel City Zentrum, HamburgMer än 83 895:-Boka
10/12BussPremier Inn Hotel City Zentrum, HamburgMer än 83 895:-Boka

Information

Allt detta ingår

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar (dag 2 - 4)
  • Utflykten Hamburg bei Nacht
  • Gränshandel


Bra att veta

Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Enkelrumstillägg 1 395:-

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell


Destinationshotell

Premier Inn Hotel City Zentrum, Hamburg
Premier Inn Hotel City Zentrum, Hamburg
Tilltalande, modernt och fräscht mellanklasshotell med mycket goda gästrecensioner som välkomnade sina första gäster i februari 2019. Hotellet har en trendig, ljus och avskalad inredning och här hitta...
Sista minuten
3/10Italien Runt med Caprifrån 14 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö