Skip to main content

Julmarknad i Berlin 3 dagar

BUSSRESA - Tyskland - Julmarknadsresa - 3 dagar

Julmarknad i Berlin
- En myllrande världsmetropol som lockar med extra mycket i jultid

Välkommen till ett spännande och stämningsfullt Berlin, en av Europas mest fascinerande huvudstäder. Med sitt enorma utbud av upplevelser gäller det att komma utvilad, vara nyfiken och ha bekväma skor! Upplev julmarknader när de är som bäst! Roa dig, shoppa i originella affärer och njut av ett mustigt tyskt öl!

Dag för dag

Dag 1, fredag: Mot ett julpyntat Berlin

Malmö - Berlin: Vi samlas på Öresundsterminalen i Malmö och sätter kurs mot världsmetropolen Berlin. Via Öresundsbron och de danska öarna når vi färjeläget i Gedser och snart är vi i Rostock och Tyskland. Efter några timmar med trevlig guidning når vi under sen eftermiddag Berlin och Leonardo Hotel Mitte, ca 43 mil. Redan under första kvällen har vi som så önskar möjlighet att få en första introduktion till Berlin då vi beger oss till julmarknaden vid Gendarmenmarkt. Välkommen till Berlin!

Dag 2, lördag: Willkommen

Berlin: Till den spännande storstaden Berlin kan man återkomma hur många gånger som helst och varje gång uppleva nya saker. Bege dig ut på stadens gator och insup atmosfären bland klassiska byggnader och modern arkitektur. Staden sjuder av julstämning och här finns allt man kan önska sig. Berlin kan stoltsera med ett 60-tal julmarknader där julmarknadsbodarna bjuder på härlig charm och unika varor. För den shoppingfrälsta är Berlin helt rätt. På gatorna runt Friedrichstrasse och Kurfürstendamm lockar de kända klädmärkena med sina butiker. Missa inte heller ett besök på det lyxiga varuhuset KaDeWe. I Berlin finns massor att upptäcka och nära vårt hotell hittar du paradgatan Unter den Linden, världsbrömda Pergamonmuseet, floden Spree och Berlins mest kända revyteater Friedrichstadt-Palast. Följ gärna med på vår innehållsrika stadsrundtur och låt dig inspireras av vår duktiga guide.

Dag 3, söndag: Hemåt med julstämning

Berlin - Malmö: Efter en god frukost lämnar vi världsmetropolen och reser mot färjeläget i Rostock och färjan som tar oss över till Danmark. Vi kommer till Malmö och Öresundsterminalen på kvällen ca kl 20.00 efter härliga dagar i världsstaden Berlin, ca 43 mil.

Utflykter


UTFLYKTSPAKET
Pris 425:-
(ordinarie pris 475:-)

Samma upplevelser till lägre pris!
Våra utflykter berikar och sätter extra guldkant på din resa. Boka Utflyktspaketet före avresa och du sparar pengar. Dessutom skyddas du från eventuella prishöjningar. Du kan även köpa enskilda utflykter av vår guide på plats.

Vackert kvällsupplysta Berlin med Gendarmenmarkt

Vi åker ut i ett vackert kvällsupplyst Berlin och låter oss bedåras av Brandenburger Tor, TV-tornet och Berliner Dom. Upplysta i ett flödande kvällsljus får byggnaderna en magisk skepnad! Kvällen rundas av med ett besök på julmarknaden vid Gendarmenmarkt. Följ med och upptäck Berlin bakom fasaderna! 
Pris ca 95:-

Se Berlin

Följ med och upplev Berlins historia och nutid. Scandoramaguiden visar oss de nyuppförda byggnaderna vid Potsdamer Platz och medan vi färdas på paradgatorna Unter den Linden och Kurfürstendamm får vi höra historien bakom alla kända platser och byggnader såsom Staatsoper, Siegessäule och Riksdagshuset.
Pris ca 225:-

Julmarknad i Charlottenburg & Spandau

Framför Charlottenburgs slott finns en trevlig julmarknad med stort utbud av hantverk och juldekorationer. Vi botaniserar bland de uppvärmda tälten innan färden går vidare mot gemytliga Spandau som ända fram till 1920-talet var en egen stad. Invid det välbevarade citadellet äger en imponerande köpenskap rum varje år under adventstid. Upp emot 400 marknadsstånd tar emot hugade besökare medan olika typer av underhållning ser till att stämningen är på topp! Vi låter oss förföras av de goda dofterna från korvgrillningen och de varma dryckerna!
Pris ca 155:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
26/11BussLeonardo Hotel Mitte, BerlinInga tillgängliga platser2 995:-Inga tillgängliga platser
3/12BussLeonardo Hotel Mitte, BerlinInga tillgängliga platser2 995:-Inga tillgängliga platser
10/12BussLeonardo Hotel Mitte, BerlinMer än 82 995:-Boka

Information

Allt detta ingår

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • 2 övernattningar i dubbelrum
  • 2 frukostar (dag 2 - 3)
  • Gränshandel


Bra att veta

Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa till och från Malmö i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Enkelrumstillägg 995:-

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell


Destinationshotell

Leonardo Hotel Mitte, Berlin
Leonardo Hotel Mitte, Berlin
Nytt, modernt och fräscht hotell med centralt läge där välkända Friedrichstrasse möter floden Spree. Hotellet: Stort och uppskattat hotell i glas och metall med god komfort och modern design av Philip...
Sista minuten
31/10Berlinfrån 4 695:-
13/11Julmarknad på Huseby Brukfrån 795:-
25/11Julmarknad i Bremenfrån 3 595:-
25/11Julmarknad i Hamelnfrån 3 695:-
25/11Julmarknad i Hamburgfrån 3 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö