Skip to main content

Julhelgen i Berlin

Julhelgen i Berlin
- Upplevelser & glädje i stämningsfull storstad

Fira julhelgen i Berlin och kombinera firandet med intressant historia, god mat och bra shopping. Bo centralt och se fram emot en julhelg med stämning och storstadspuls! Njut av en god middag på julafton och följ med på utflykt till någon av de berömda julmarknaderna. En härlig julhelg väntar i världsmetropolen Berlin!

Dag för dag

Dag 1, onsdag: Mot julfirande

Malmö - Berlin: Vi samlas på Öresundsterminalen i Malmö och sätter kurs mot världsmetropolen Berlin. Via Öresundsbron och de danska öarna når vi färjeläget i Gedser och snart är vi i Rostock och Tyskland. Efter några timmar med trevlig guidning når vi under sen eftermiddag Berlin där vi checkar in på valt hotellalternativ i centrum, ca 43 mil. Redan under första kvällen har vi som så önskar möjlighet att lära känna Berlins populäraste julmarknad!

Dag 2-3, torsdag - fredag: Stämningsfulla Berlin

Berlin: Nu har vi möjlighet att kombinera julfirandet med intressant historia, spännande arkitektur, god mat och bra shopping. Härliga dagar väntar och vi bor bekvämt i centrum. Den som önskar kan följa med på en stämningsfull julbön och när mörkret har lagt sig på julafton njuter vi av en god middag tillsammans. Berlin är vackert julpyntat och julstämningen märks inte minst på våra utflykter där vi besöker några av Berlins berömda julmarknader.

Dag 4, lördag: Hemåt efter julmys

Berlin - Malmö: Efter en stärkande frukost lämnar vi världsmetropolen och reser mot färjeläget i Rostock och färjeöverfarten som tar oss över till Danmark. Vi kommer till Malmö och Öresundsterminalen ca kl 20.00 efter en härlig julhelg som vi minns med glädje, ca 43 mil.

Utflykter


UTFLYKTSPAKET
Pris 370:-
(ordinarie pris 415:-)

Upplev mer! Beställ utflyktspaketet före din resa. Förutom rabatt får du poäng i Poängjakten.

Vackert kvällsupplysta Berlin med Gendarmenmarkt

Vi åker ut i ett vackert kvällsupplyst Berlin och låter oss bedåras av Brandenburger Tor, TV-tornet och Berliner Dom. Upplysta i ett flödande kvällsljus får byggnaderna en magisk skepnad! Kvällen rundas av med ett besök på julmarknaden vid Gendarmenmarkt. Följ med och upptäck Berlin bakom fasaderna! 
Pris ca 95:-

Julbön i Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche

På julaftonseftermiddagen öppnar Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche upp sina portar för en traditionell julbön. Vi som så önskar följer med för en stämningsfull inledning på denna fridfulla afton. 
Ingår i resans pris.

Se Berlin

Följ med och upplev Berlins historia och nutid. Scandoramaguiden visar oss de nyuppförda byggnaderna vid Potsdamer Platz och medan vi färdas på paradgatorna Unter den Linden och Kurfürstendamm får vi höra historien bakom alla kända platser och byggnader såsom Staatsoper, Siegessäule och Riksdagshuset.
Pris ca 225:-

Julmarknad vid Schloss Charlottenburg

Vår sista eftermiddag och kväll i Berlin åker vi ut till barockslottet Charlottenburg för ett besök på den underbara julmarknaden som gör sig bäst när mörkret lagt sig. Vi låter oss förföras av de goda dofterna från korvgrillningen och de varma dryckerna!
Pris ca 95:-

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserPris från
23/12BussHotel Berlin, BerlinMer än 84 295:-Boka
23/12BussBest Western Hotel Plaza Kurfürstendamm, BerlinMer än 84 295:-Boka

Information

Allt detta ingår

  • Resa i komfortbuss med Scandoramaguide
  • 3 övernattningar i dubbelrum
  • 3 frukostar (dag 2 - 4)
  • Julmiddag på Hotel Berlin på julafton
  • Utflykten Julbön i Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche


Bra att veta

Resan startar på Öresundsterminalen i Malmö. Det finns möjlighet att boka anslutningsresa i samband med både ut- och hemresa, samt övernattning i Malmö.

Enkelrumstillägg
Hotel Berlin 1 195:-
Best Western Hotel Plaza Kurfürstenamm 1 195:-

Följande valuta rekommenderar vi på denna resa:
Euro (EUR)

Hotell

Destinationshotell


Destinationshotell

Best Western Hotel Plaza Kurfürstendamm, Berlin
Best Western Hotel Plaza Kurfürstendamm, Berlin
Bekvämt och bra stadshotell i klassisk stil med moderna faciliteter som öppnade sina dörrar 2013. Hotellet utmärker sig med att ha en rulltrappa från entréplan upp till receptionen. Färgskalan i brunt...

Destinationshotell

Hotel Berlin, Berlin
Hotel Berlin, Berlin
Stort och välkänt hotell som täcker nästan ett helt kvarter i centrala Berlin, mittemellan Potsdamer Platz och Kurfürstendamm. Hotellet: Stort och komfortabelt hotellkomplex bestående av fyra kringbyg...
Sista minuten
19/9Budapest, Star Inn Hotel från 5 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö