Skip to main content

Om din flygresa

För dig som reser med flyg

Till ett stort antal destinationer har vi resor med reguljärflyg från Köpenhamn/Kastrup, Stockholm/ Arlanda, Stockholm/Bromma, Göteborg/Landvetter och Oslo/Gardermoen. Vänligen, se under respektive resmål.

FLYGDOKUMENT, PASS OCH BAGAGE

Tidtabellerna kan ändras mellan bokning och avresa. För exakta flygtider och bagageregler, se ditt flygdokument som du får ca en vecka före avresa. Kontrollera att stavningen av ditt namn på biljetten är densamma som i ditt pass – det ligger på resenärens ansvar att detta är helt korrekt. Du kan nekas ombordstigning om inte uppgifterna stämmer. Vid ändring av felstavat namn uppgår kostnaden till vad flygbolaget tar ut, vilken varierar mellan de olika bolagen. Kontrollera i god tid före avresan att ditt pass är giltigt för hela utlandsvistelsen. Kraven från olika länder förändras kontinuerligt och säkrast är att ha ett pass som är giltigt i minst 6 månader efter hemresedatum.

HOTELLÖVERNATTNING INFÖR/EFTER DIN FLYGRESA

Vakna utvilad inför din avresa!
Vi kan erbjuda hjälp med bokning av en hotellövernattning på något av våra flygplatshotell. Vid boende på hotellen nedan ingår ej transfer till flygplatsen vid avresa/hemkomst.

Beskrivning av hotellen hittar du här.

INCHECKNING FLYGPLATS

Vi rekommenderar incheckning senast två timmar före flygets avgång. Du får alltid ha med dig en väska på minst 20 kg samt ett litet handbagage. Ombord kan du handla mat och dryck, utbudet varierar beroende på vart du ska flyga.

ANKOMST OCH TRANSFER TILL HOTELL

Vid ankomst till destinationsflygplatsen hämtar du ditt bagage och går ut i ankomsthallen där vår representant möter upp. På vissa resor ankommer resenärerna med olika flygförbindelser som kan ha skilda tidtabeller. Detta kan medföra viss väntetid i samband med ankomst och hemresa. Beroende på vilken flygförbindelse vår guide är bokad på kan vi inte garantera full guideservice hela ankomstrespektive avresedagen.

IN-/UTCHECKNING HOTELL

På våra flygresor använder vi oss av inhemska helturistbussar och chaufförer. Komforten och utrustningen på dessa bussar kan avvika från Scandoramas komfortbussar. Exempelvis är toaletter ombord ej lika vanligt förekommande.

BUSSAR PÅ DESTINATIONEN

På våra flygresor använder vi oss av inhemska helturistbussar och chaufförer. Komforten och utrustningen på dessa bussar kan avvika från Scandoramas komfortbussar. Exempelvis är toaletter ombord ej lika vanligt förekommande.

Sista minuten
31/10Berlinfrån 4 695:-
6/11Andalusien 22 dagar från Arlandafrån 15 295:-
13/11Julmarknad på Huseby Brukfrån 795:-
13/11Andalusien 22 dagar från Arlandafrån 13 995:-
25/11Julmarknad i Bremenfrån 3 595:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö