För dig som reser med flyg

OM DIN FLYGRESA

Till ett stort antal destinationer har vi resor med reguljärflyg från Köpenhamn/Kastrup, Stockholm/ Arlanda, Stockholm/Bromma och Göteborg/ Landvetter. Vänligen, se under respektive resmål.

PASS, BILJETT OCH BAGAGE

Tidtabellerna kan ändras mellan bokning och avresa. För exakta flygtider och bagageregler, vänligen se din biljett som du får ca en vecka före avresa. Kontrollera att stavningen av ditt namn på biljetten är densamma som i ditt pass – det är resenärens ansvar att detta är helt korrekt. Du kan nekas
ombordstigning om inte uppgifterna stämmer. Vid ändring av felstavat namn uppgår kostnaden till vad flygbolaget tar ut, vilket varierar mellan de olika bolagen. Kontrollera i god tid före avresan att ditt pass är giltigt för hela utlandsvistelsen. Kraven från olika länder förändras kontinuerligt och säkrast är att ha ett pass som är giltigt i minst 6 månader efter hemresedatum.

HOTELLÖVERNATTNING INFÖR/EFTER DIN FLYGRESA

Vakna utsövd inför din avresa!
Vakna utsövd inför din avresa! Vi kan erbjuda hjälp med bokning av en hotellövernattning på något av våra flygplatshotell.
Vid boende på hotellen nedan ingår ej transfer till flygplatsen vid avresa/hemkomst.

INCHECKNING FLYGPLATS

Incheckning ska ske senast två timmar före flygets avgång. Du får alltid ha med dig en väska på 20 kg samt ett litet handbagage. Ombord kan du handlamat och dryck, utbudet varierar lite beroende på vart du ska flyga.

ANKOMST OCH TRANSFER TILL HOTELL

Vid ankomst till destinationsflygplatsen hämtar du ditt bagage och går ut i ankomsthallen där vår representant möter upp. På vissa resor ankommer deltagarna med olika flyg som kan ha skilda tidtabeller. Detta kan medföra viss väntetid i samband med ankomst och hemresa. Beroende på vilken flygförbindelse vår guide är bokad på kan vi inte garantera full reseledarservice hela ankomst- respektive avresedagen.

IN-/UTCHECKNING HOTELL

Incheckning på hotell sker i regel från kl. 15 på ankomstdagen. Utcheckning på avresedagen sker i regel senast kl. 10. Om flyget hem avgår på förmiddagen och transfern till flygplatsen avgår före kl. 07.30 hinner man oftast inte att äta frukost på hotellet på hemresemorgonen. I dessa fall utgår den
inkluderade frukosten.

BUSSAR PÅ DESTINATIONEN

På våra flygresor använder vi oss av inhemska helturistbussar och chaufförer. Komforten och utrustningen på dessa bussar kan avvika från Scandoramas komfortbussar.

Beskrivning av hotellen hittar du här.

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter