Ilonn Hotel, Poznan

Nytt, modernt och tilltalande hotell med god komfort beläget i stadens utkant. Hotellet har en genomgående och harmonisk design där naturmaterial i ljusa träslag och mjuka textilier matchas med behagliga gråa och beigea färgtoner som accentueras av gröna växter och blommor. Vid ankomst till hotellet möts man av den stora och eleganta lobbyn med inbjudande sittgrupper där du kan slå dig ner i en soffa med en bok från det lilla biblioteket eller sjunka ner i en bekväm fåtölj med benen vilande på en sittpuff. På hotellet finns även en smakfullt inredd restaurang som sommartid leder ut till terrassen. Funktionella och bekväma, mindre till medelstora rum med neutral inredning varav vissa har en stor spegel över sängen.

Hotellet: Restaurang, frukostmatsal, lobbylounge med bibliotek, businesscorner och sommarterrass samt liten wellnessavdelning med minigym, bastu och ångbastu. Cyklar finns för uthyrning.
Våningar: 4
Hiss: Ja
Läge: Beläget i den förhållandevis lugna stadsdelen Podolany med huvudsakligen bostäder och några livsmedelsbutiker i Poznans nordvästra delar, ca 10 km från stadskärnan. Lokalbussen har hållplats alldeles i närheten och det tar ca 30 minuter in till stan.
Antal rum: 77
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, värdebox, kaffe-/tebricka och strykbräda. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rum där badrum och sovdel endast skiljs av med en glasvägg förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Ul. Szarych Szeregów, PL-60462 POZNAN
Telefon: +48-61-668 75 75