Skip to main content

Ibis Styles Hotel Centre Gare, Caen

Nytt, modernt och fräscht hotell som har en har en avskalad, ren och enkel stil som piggas upp av morotsröda och äppelgröna accenter. Här finns en flärdfri frukostmatsal och en lobbybar där du kan slå dig ner i någon av de moderna fåtöljerna samt en lekhörna med roliga designinslag såsom den finske formgivaren Eero Aarnios plasthund Puppy och den danske formgivaren Verner Pantons kända plaststol. Bekväma, mindre till medelstora och moderna rum som är spartanskt och anspråkslöst inredda i en vit och grå färgskala med orangea detaljer. Centralt beläget i samma byggnad som ett inköpscentrum, vid floden Orne, och med promenadavstånd till Caens historiska stadskärna.

Hotellet: Frukostmatsal, lobbybar, lekhörna och minigym. Värdebox finns att låna i receptionen. Receptionen är ej bemannad nattetid.
Våningar: 9
Hiss: Ja
Läge: Beläget vid shoppinggallerian Les Rives de l'Orne med bland annat ca 65 butiker, restauranger, biograf och gym. Mitt emot floden Orne och knappt 300 meter till järnvägsstationen. Ca 2 km till stadens historiska stadskärna på andra sidan floden med sevärdheter såsom den stora borgen byggd av Vilhelm Erövraren 1060, som idag är museum, och två imponerande kyrkorna Eglise St.-Etienne, tidigare ett munkkloster, och Eglise de la Ste.-Trinité, tidigare ett nunnekloster, från samma tidsepok. Ca 5 minuters promenad till närmaste spårvagnshållplats. Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Antal rum: 96
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: 52 auai Amiral Hemelin, FR-14000 CAEN
Telefon: +33-2-31 34 20 00

Sista minuten
2/12Julmarknad i Celle 3 dagarfrån 3 295:-
3/12Julmarknad i Rostock 2 dagarfrån 1 995:-
8/12Julshopping i Stettinfrån 3 195:-
8/12Advent på slott i Polenfrån 3 595:-
8/12Julmarknad i Hildesheimfrån 3 695:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö