Skip to main content

Ibis Styles Hotel Centre Cathédrale, Reims

Modernt och bekvämt mellanklasshotell med färgglad och uppiggande stil. Hotellet har en renoverad och fräsch interiör med kortspelstema vilket accentueras av tapetval och detaljer. Här finns en lobby med fåtöljer i glada färger, en trevlig bar och ett litet frukostrum. Beläget nära Aisne-Marne-kanalen med bekvämt promenadavstånd till den mäktiga katedralen och sevärdheterna i Reims hjärta. Moderna och bekväma mindre rum i en funktionell och enkel stil varav flertalet har trevliga fondtapeter. 

Hotellet: Byggt 1989, delvis renoverat 2019. Liten frukostmatsal, bar med fotbollsspel och lobby.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Beläget under viadukten och korsningen mellan två större gator ett stenkast från Aisne-Marne-kanalen med promenadstråk och knappt 10 minuters promenad till den gotiska katedralen som är Reims mest kända byggnad. Ca 700 meter till gågatan Place Douet-d'Erlon med många trevliga restauranger och uteserveringar. Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Antal rum: 67
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, ljudisolerade fönster och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rummen vetter antingen mot genomfartsgata eller lugnare innergård med parkeringsplats.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Boulevrad Paul Doumer 21, FR-51100 REIMS
Telefon: +33-3-26 79 88 50

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö