Skip to main content

Ibis Hotel City Centre, Glasgow

Uppskattat stadshotell med en funktionell och praktisk stil. Hotellet har en modern och delvis nyrenoverad interiör och här finns en lobbylounge med panoramafönster ut mot gatan och bekväma fåtöljer där du kan beställa en öl från baren. Frukosten intas i den ändamålsenliga matsalen, vars ena vägg täcks av en fondbild som visar en vy över floden Clyde och Glasgows moderna konserthus, där man kvällstid även kan beställa smårätter såsom pizza, soppa och sallad. Bekväma, mindre rum i en modern och spartansk stil. Centralt beläget nära Sauchiehall Street med många restauranger, barer och uteliv samt promenadavstånd till shopping och sevärdheter.

Hotellet: Frukostmatsal och lobbylounge med bar.
Våningar: 7
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget på en förhållandevis lite lugnare sidogata i stadens västra delar, ca 5-10 minuters promenad till Sauchiehall Street som tillsammans med Buchanan Street och Argyle Street är stadens främsta shopping- och restauranggator. Ca 1 km till centralstationen, konstmuseet och floden Clyde.
Antal rum: 141
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi, hårfön och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: West Regent Street 220, G2 4DQ GLASGOW
Telefon: +44-141-619 90 00

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö