Skip to main content

Ibis Hotel Centre, Reims

Bekvämt mellanklasshotell med en ung, hipp stil och centralt läge vid järnvägsstationen. Hotellet har en ganska intetsägande exteriör men när du väl stigit in genom hotellentrén möts du av en modern och brokig inredning med en lobbylounge som har stolar och fåtöljer i alla möjliga stilar, former och färger som friskt blandas med färgglada fondväggar och runda konstplattor i taket. Här kan du slå dig ner med ett glas champagne från baren och bara koppla av eller varför inte prova flipperspelet eller ta en match vid fotbollsspelet. Från hotellet korsar du det lummiga Colberttorget för att nå den trevliga gågatan Drouet d'Erlon med mängder av restauranger och uteserveringar som vidare tar dig upp till shoppinggatan med bland annat det lyxiga varuhuset Galereies Lafayette och den majestätiska katedralen Notre Dame de Reims. Små men bekvämt inredda rum i en enkel, modern och avskalad stil.

Hotellet: Liten frukostmatsal, bar och lobbylounge. Värdebox finns i receptionen.
Våningar: 5
Hiss: Ja
Läge: Mycket centralt beläget direkt vid järnvägsstationen. Endast ca 300 meter till restauranggatan Drouet d'Erlon och ca 10-15 minuters promenad till katedralen. Stadsmiljö med genomfartstrafik och närhet till järnväg.
Antal rum: 100
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: 28 boulevard Joffre, FR-51100 REIMS
Telefon: +33-3-26 40 03 24

Sista minuten
2/12Julmarknad i Celle 3 dagarfrån 3 295:-
3/12Julmarknad i Rostock 2 dagarfrån 1 995:-
8/12Julshopping i Stettinfrån 3 195:-
8/12Advent på slott i Polenfrån 3 595:-
8/12Julmarknad i Hildesheimfrån 3 695:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö