Skip to main content

Ibis Hotel Centre Gare, Tours

Komfortabelt mellanklasshotell med böljande fasad och renoverade allmänna utrymmen. Här finns en trevlig barlounge med moderna bekväma möbler vars inredningsstil för tankarna till öken med kaktusar och en färgskala i beige, rost och grönt. Hotellet har även en restaurang i en avskalad, färglös och praktisk stil där man sommartid även kan sitta ute på innergården. Centralt beläget nära järnvägsstationen och med promenadavstånd till Tours centrum med shopping, sevärdheter och restauranger. Små och enkelt inredda rum med en modern och funktionell stil.

Hotellet: Restaurang, sommarterrass och barlounge med fotbollsspel.
Våningar: 7
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget endast ca 350 meter från centralstationen som också är knutpunkt för stadens spårvagnar. Ca 10 minuters promenad till det tjusiga Stadshuset och ca 15 minuter till katedralen och gågatan i stadens hjärta. Ca 1,5 km från floden Loire. Stadsmiljö med genomfartstrafik.
Antal rum: 139
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi och hårfön. Så kallade grand-lit bäddar, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. Rummen vetter antingen mot gatan eller den lite lugnare innergården. Mycket små badrum. Extrabädd i form av våningssäng över dubbelsängen som endast är lämplig för barn.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Rue Maurice Genest 1, FR-37000 TOURS
Telefon: +33-2-47 70 35 35

Avgångar & priser

AvresaAvreseortResaLediga platserPris från
2/5Calvados, Loire & ChampagneMer än 87 740:-Boka
18/7Calvados, Loire & ChampagneMer än 87 940:-Boka
5/9Calvados, Loire & ChampagneMer än 87 740:-Boka
26/9Calvados, Loire & ChampagneMer än 87 940:-Boka
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö