Skip to main content

Hyatt Place Hotel River North, Chicago

Välrenommerat och komfortabelt hotell med nyrenoverade och fräscha allmänna utrymmen och hemtrevlig atmosfär. Restaurangen Ema har gott anseende och här kan du njuta av medelhavsinspirerad mat i en avskalad, rustik och harmonisk miljö. Enastående centralt beläget i hjärtat av Chicago's trendiga River North-kvarter. Området är känt för sitt uteliv med populära restauranger, klubbar och barer samt inte minst för de många konstgallerierna och världens största skivaffär för blues och jazz. Moderna, rymliga och komfortabla rum med bekväma faciliteter och sitthörna.

Hotellet: Restaurang, frukostmatsal, bar, lobby, businesscenter och gym.
Våningar: 17
Hiss: Ja
Läge: Mycket bra läge i de populära River North-kvarteren i centrala Chicago. Endast ca 10 minuters promenad till shopping på den så kallade Magnificent Mile och ca 2 km till Navy Pier. Närmaste tunnelbanestation är Grand, belägen endast ca 300 meter från hotellet.
Antal rum: 212
Rummen: Dusch/bad, wc, HDTV, Wi-Fi, minibar, kaffe-/tebricka, luftkonditionering och hörnsoffa. Så kallade queen size-bäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder förekommer.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS+
Adress: West Illinois Street 66, US-60654 CHICAGO
Telefon: +1-312-755 16 00

Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö