Skip to main content

Hwange Safari Lodge, Dete

Trevligt lodgehotell med god komfort. Hotellets allmänna utrymmen är belägna i en cirkelformad huvudbyggnad som omfamnar en liten grön oas med springbrunn och palmer. Här finns en modernt inredd restaurang med högt i tak och stora panoramafönster och en bar med utsikt över bush- och skogslandskapet där man med lite tur kan få se elefanter. Trädgården består av vidsträckta gräsmattor och ett och annat träd och här hittar man den svalkande utomhuspoolen omgärdad av vassparasoller och solstolar. Avskilt och lugnt läge strax utanför nationalparken Hwange. Rummen är belägna i två långa tvåvåningsflyglar som sträcker sig ut på var sin sida om huvudbyggnaden. Bekväma och trivsamt inredda, medelstora rum i traditionell stil med stora fönster och visst renoveringsbehov som finns i flera kategorier med varierande standard, storlek och faciliteter.

Hotellet: Restaurang, två bar (varav utsiktsbaren ej är öppen under lågsäsong), lounge, terrass, trädgård och utomhuspool.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Naturskönt och ensligt läge mitt emellan Sikumbi Forest Reserve och Hwange National Park. Ca 9 km från Hwanges flygplats och ca 17 km från byn Dete.
Antal rum: 100
Rummen: Dusch/bad, wc, hårfön, kaffe-/tebricka, myggnät och takfläkt.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: Private Bag DT 5792, ZW-5792 DETE
Telefon: +263-772-13 21 46

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö