Hotellövernattning i Malmö inför/efter din bussresa

Börja eller avsluta din resa med en hotellövernattning i Malmö!

I Malmö finns upplevelser och nöjen för alla. Passa på att börja eller avsluta din resa med en övernattning i Malmö, en stad på frammarsch. Malmös byggherrar och politiker är inte rädda för att ge sig på vågade och nyskapande projekt, titta bara på skyskrapan Turning Torso, Malmö Live och nya köpcentret Emporias gyllene bärnstensentré! Alla våra hotell ligger bra till, nära till shopping och restauranger. Passa på att besöka Lilla Torg – Malmös charmigaste torg, som under hela sommarhalvåret fylls av uteserveringar och en härlig, närmast kontinental stämning.

Här kan du läsa mer om Malmö och se vad staden har att erbjuda »

Övernatta i Malmö dagen före & efter din bussresa

Du kan även välja att ta dig till Malmö på egen hand och boka övernattning genom oss. Övernattning inkl. frukost kostar 525 kr per person och natt i dubbelrum på våra Malmöhotell. Enkelrumstillägget är 250 kr. Information om vilket hotell du ska bo på hittar du på din biljett. Observera att du inte själv kan välja övernattningshotell utan detta är beroende av vilken resa du bokat. Undantagsvis och med kort varsel kan andra likvärdiga hotell i Malmö med omnejd komma ifråga om beläggningen på hotellen är högre än normalt. Om du har bokat hotellövernattning blir du hämtad och lämnad vid hotellet. Avresa från hotellen på utresedagen i Malmö är ca kl. 07.05-07.30. Vänligen, se anslag vid hotellets reception.

Kontakta oss på 040-600 00 00


 

  SSSS

Best Western Malmö Arena - Malmö


Beläget vid Malmö Arena i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie. Hotellet finns på gångavstånd till shoppingcentret Emporia och Malmö Hyllie Station.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »

 

  SSSS

Best Western Plus Hotel Noble House - Malmö


Centralt och lugnt beläget förstaklasshotell med restauranger, shopping och sevärdheter runt knuten. Ombonade rum med atmosfär.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »

 

  SSSS

Elite Hotel Residens - Malmö


Ett bekvämt hotell mitt i centrum, nära Stortorget och Malmö Centralstation. Klassisk och gemytlig atmosfär.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »

 

  SSSS

Quality Hotel View - Malmö


Detta nybyggda hotell ligger i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie, granne med Emporia shoppingcenter fyllt med butiker och restauranger. Ett par minuters promenad från Hyllie Station.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »

 

  SSSS

Comfort Hotel - Malmö


Ett av Malmös största hotell med 293 nyrenoverade rum. Ca 200 m från Centralstationen och nära restauranger och Malmös trevliga gågator. På morgonen serveras en frukostbuffé med flera ekologiska alternativ.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »

 

  SSSS

Quality Hotel The Mill - Malmö
 

Nybyggt designhotell mycket centralt beläget i hjärtat av Malmö. Nära till shopping, sevärdheter och restauranger.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »

 
Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter