Skip to main content

Hotellövernattning i Malmö inför/efter din bussresa

Börja eller avsluta din resa med en hotellövernattning i Malmö!

I Malmö finns upplevelser och nöjen för alla. Passa på att börja eller avsluta din resa med en övernattning i Malmö, en stad på frammarsch. Malmös byggherrar och politiker är inte rädda för att ge sig på vågade och nyskapande projekt, titta bara på skyskrapan Turning Torso, Malmö Live och nya köpcentret Emporias gyllene bärnstensentré! Alla våra hotell ligger bra till, nära till shopping och restauranger. Passa på att besöka Lilla Torg – Malmös charmigaste torg, som under hela sommarhalvåret fylls av uteserveringar och en härlig, närmast kontinental stämning.

Här kan du läsa mer om Malmö och se vad staden har att erbjuda »

Övernatta i Malmö dagen före & efter din bussresa

Du kan även välja att ta dig till Malmö på egen hand och boka övernattning genom oss. Övernattning inkl. frukost kostar 550 kr per person och natt i dubbelrum på våra Malmöhotell. Enkelrumstillägget är 300 kr. Information om vilket hotell du ska bo på hittar du på din biljett. Observera att du inte själv kan välja övernattningshotell utan detta är beroende av vilken resa du bokat. Undantagsvis och med kort varsel kan andra likvärdiga hotell i Malmö med omnejd komma ifråga om beläggningen på hotellen är högre än normalt. Om du har bokat hotellövernattning blir du hämtad och lämnad vid hotellet. Avresa från hotellen på utresedagen i Malmö är ca kl. 07.00-07.30. Vänligen, se anslag vid hotellets reception.

Kontakta oss på 040-600 00 00

 

 

  SSSS


Scandic Stortorget
- Malmö


Här blandas historik med skön inredning, en perfekt plats för avkoppling. Med Stortorget utanför dörren och Malmös restaurangkvarter, Lilla Torg, runt hörnet har du ett perfekt läge för att upptäcka staden.

Vår bedömning: SSSS


Läs mer »

 

 

  SSSS


Elite Hotel Savoy (fd Residens) - Malmö


Ett bekvämt hotell mitt i centrum, nära Stortorget och Malmö Centralstation. Klassisk och gemytlig atmosfär.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »

 

 

  SSSS


Clarion Hotel Malmö Live - Malmö


Ett landmärke som reser sig 85
meter över marken mitt i Malmös stadspuls. En mötesplats meddesign och arkitektur som erbjuder en upplevelse långt utöver det vanliga.

Vår bedömning: SSSS

Läs mer »

 

 
Sista minuten
18/9Budapest, Star Inn Hotelfrån 5 795:-
18/9Budapest, Marmara Hotelfrån 5 995:-
18/9Rhen-Mosel Gästehaus Vis-a-Visfrån 5 995:-
18/9Tysk vin- & ölresafrån 5 995:-
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö