Skip to main content

Hotel Villa Opéra Drouot, Paris

Genuint, litet parisiskt hotell med charmig belle époque-atmosfär och romantisk flair vars inredningstil och färgskala i mörkrött, gult och guld för tankarna till Moulin Rouge och förra sekelskiftet. Utmärkt centralt beläget i de så kallade operakvarteret i Paris 9:e arrondissement.

Hotellet: På hotellet finns en liten, rustik frukostmatsal i källaren och en inbjudande och trevlig liten lobbybar.
Våningar: 6
Hiss: Ja
Läge: Centralt beläget i hjärtat av Paris 9:de arrondissement i närheten av flera teatrar såsom kända Folies Bergère, Trévise och Théâtre des Nouveautés med flera. Ca 10-15 minuters promenad till praktfulla Opera Garnier som är en av Paris mest kända byggnader och de stora lyxiga varuhusen som Galeries Lafayette och Printemps. Ca 5 minuters promenad till Metrostationerna Grands Boulevards och La Peletier. Vår buss hämtar och lämnar på Boulevard Montmartre ca 300 meters promenad från hotellet.
Antal rum: 29
Rummen: Bekväma och trevligt, individuellt inredda rum med mycket varierande storlek från mycket små till medelstora utrustade med dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar och luftkonditionering. Rum med grand-lit, dvs en smal dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rum med snedtak och begränsad takhöjd förekommer.
Övrigt: Hotellet är ej handikappanpassat.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: Rue Geoffroy Marie 2, FR-75009 PARIS
Telefon: +33-1-48 00 08 08