Hotel Verde, Mscice

Familjärt och ombonat hotell med god komfort och lantlig stil som byggdes 2006. Här finns en rustik och trevlig restaurang med bar samt en uppskattad wellnessavdelning med inomhuspool, bastu och ångbastu. Du har möjlighet att göra dig av med överskottsenergi på hotellets tennisbana och minigym eller varför inte låta kvällen avslutas med en omgång biljard eller schack. Till hotellet hör även ett litet museum med vackra klassiska gamla bilar som är ett annorlunda och intressant inslag. Avkopplande och lantligt läge mitt emellan Koszalin och Östersjön. Bekväma rum i trivsam och klassisk stil med varierande storlek.

Hotellet: Restaurang, gruppmatsal, lobbybar, lounge, innergård med sommarterrass och wellnessavdelning (mot avgift) med inomhuspool, bastu, ångbastu och jacuzzi samt olika aktiviteter (mot avgift) såsom tennisbana, biljard, schack, minigym och bilmuseum. Värdebox finns att låna i receptionen.
Våningar: 3
Hiss: Nej
Läge: Lantligt läge vid landsvägen och skogsbrynet i utkanten av den lilla orten Mscice, ca 5 km norr om Koszalin. 
Antal rum: 79
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar och kaffe-/tebricka. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder förekommer. Rum med snedtak förekommer.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSS
Adress: KOSZALINSKA 1, PL-76031 MSCICE
Telefon: +48-697-35 03 94

Skriv ut
Eposta länk
Dela på Facebook
Dela på Twitter