Skip to main content

Hotel Ullrich, Elfershausen

Bekvämt och välskött övernattningshotell med trivsam stämning. Restaurangen i hotellets äldre del öppnades ursprungligen av grundaren August Ullrich som lunchrestaurang åt arbetarna på byggfirman som ligger lite längre bort. Lunchrestaurangen har sedan länge förvandlats till ett helt hotell som byggts ut under årens lopp och består idag av en äldre del i klassisk stil och en nyare, modern del. Sommartid kan man med fördel sitta på den trevliga terrassen och vintertid finns möjligheter att värma sig framför den öppna spisen i loungen. Hotellet har även en liten och modernt inredd spaavdelning. Komfortabla, mindre till mellanstora rum i en spartansk och funktionell stil som finns i olika kategorier med varierande standard och stil.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge och sommarterrass samt  en wellnessavdening med minigym, bastu, ångbastu, kaldarium, vilorum och  möjlighet till olika massagebehandlingar (mot avgift). Värdebox finns i receptionen.
Våningar: 9
Hiss: Ja, en liten.
Läge: Beläget i utkanten av det lilla samhället Elfershausen med lättillgängligt läge från motorvägen A7 i norra delen av Bayern, ca 1,5 mil väster om Bad Kissingen.
Antal rum: 63
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi och hårfön. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer. Rummen är rökfria.
Övrigt: Cyklar finns för uthyrning.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: August Ullrich Strasse 40-42, DE-97725 ELFERSHAUSEN
Telefon: +49-9704-913 00

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö