Skip to main content

Tuscany Villas Hotel, Whakatane

Välskött och familjeägt litet hotell med centralt läge. Hotellets utseende påminner om ett amerikanskt motell och är byggt kring en innergård med parkeringsplatser mitt emellan omliggande grannbyggnader. Under en begränsad tid under sommarhalvåret finns här en liten uteservering med pizzeria och vinbar i italiensk stil på innergården. Hotellet är beläget nära floden och turistbyrån med promenadavstånd till restauranger, barer och småbutiker. Området kring Whakatane erbjuder förutom båtutflykter också vandringsleder och vacker natur. Bekväma rum i modern stil som vetter ut mot innergården. Rummen erbjuds i flera olika kategorier med varierande storlek och utseende och har ett eller två rum.

Hotellet: Reception och innergård.
Våningar: 2
Hiss: Nej
Läge: Centralt beläget nära floden och med promenadavstånd till havet. Ca 9 km från Ohope Beach som är framröstad som en av de bästa stränderna på Nya Zeeland.
Antal rum: 28
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, Wi-Fi och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder förekommer. Flera rum har även pentry.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS
Adress: 57 The Strand East, NZ-3120 WHAKATANE
Telefon: +64-7-308 22 44

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö