Skip to main content

Hotel Topázio Mar, Albufeira

Trevligt och nyrenoverat semesterhotell med trivsam atmosfär och väldesignade allmänna utrymmen. Hotellet består av en huvudbyggnad och flera separata tillbyggnader varav några är byggda kring poolområdet. Här finns en elegant inredd bistrorestaurang som serverar lättare rätter och har utsikt över poolen. Här finns även en trendig loungebar som ibland bjuder på musikunderhållning. Självfallet har hotellet även utomhuspool i trädgården omgärdad av solstolar och parasoll. Beläget i stadsdelen Sao Joao öster om centrala Albufeira med promenadavstånd till två populära stränder och med restauranger, barer och nöjesliv i närheten. Komfortabla och trevliga rum som finns i flera olika kategorier med varierande storlek, standard, läge och stil som vetter antingen mot trädgården, poolen eller gatan.

Hotellet: Restaurang med bar och terrass, loungebar, trädgård och utomhuspool (under säsong).
Våningar: 5
Hiss: Ja, men ej till alla rum.
Läge: Beläget i den hotelltäta stadsdelen Sao Joao i den populära turistorten Albufeira. Ca 10 minuters promenad till stranden Praia da Oura och ca 15 minuters promenad till stranden Praia dos Alemaes. Ca 400 meter från nöjesgatan, den s.k. The Strip, med många nattklubbar, barer och restauranger. Ca 2,5 km öster om Albufeiras historiska centrum. Oljud från nattklubben mitt emot förekommer.
Antal rum:
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi och luftkonditionering. Hotellet har både standardrum, studios, lägenheter och bungalows varav vissa har pentry. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, förekommer.
Officiell kategori: ***
Vår bedömning: SSS+
Adress: Rua Vasco da Gama, PT-8200294 ALBUFEIRA
Telefon: +351-289 10 08 90

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö