Skip to main content

Hotel Park Regis, Singapore

Trevligt och modernt cityhotell med hög komfort och goda gästrecensioner. Hotellet har en stor och modernt inredd frukostmatsal med högt i tak där det också serveras lunch och middag men på hotellet finns även den eleganta restaurangen Taste by Tunglok med kinesiskt kök. Passa på att ta ett dopp i hotellets 25 meter långa och läckra utomhuspool med litet vattenfall. Utmärkt läge i Singapores Central Business District vid den slingrande floden och de trendiga och ombyggda gamla varvskvarteren vid Clarke Quay med promenadavstånd till bland annat Chinatown. Inbjudande, bekväma och välutrustade mindre till medelstora rum i en ombonad modern stil med harmonisk färgskala som erbjuds i flera olika kategorier med varierande storlek, stil och standard. Flera av rummen har även stora fönster med en liten charmig sittplats i fönstersmygen.

Hotellet: Restaurang, bar, lounge, businesscenter, concierge, tvättomat, litet bibliotek och minigym samt terrass och utomhuspool med vattenfall och solstolar.
Våningar: 8
Hiss: Ja
Läge: Bra centralt läge mitt emot den vackra Malacca Bridge och floden i de moderna Clarke Quay-kvarteren. Ca 2 km från den kända shoppinggatan Orchard Road men det finns även ett köpcentra alldeles i närheten av hotellet. Ca 10 minuters promenad till Chinatown och ca 200 meter från tunnelbanestationen Clarke Quay.
Antal rum: 202
Rummen: Dusch/bad, wc, TV, telefon, Wi-Fi, hårfön, minibar, värdebox, kaffe-/tebricka, strykbräda och luftkonditionering. Så kallade queensizebäddar, dvs en smalare dubbelsäng med gemensamma sängkläder, är vanligt förekommande. I flertalet rum är badrummet och sovdelen endast avdelad med en glasvägg.
Övrigt: Hotellet är rökfritt.
Officiell kategori: ****
Vår bedömning: SSSS
Adress: 23 Merchant Road, SG-058268 SINGAPORE
Telefon: +65-6818-88 88

Sista minuten
Kontakta oss
Adress:
Scandorama
Box 4012
SE-203 11 Malmö